Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

AA'dan 'Özel Harekat'a taziye ziyareti

AA'dan 'Özel Harekat'a taziye ziyareti

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-11 17:39:33

AA'dan 'Özel Harekat'a taziye ziyareti
AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında F-16'ların bombaladığı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Mutanoğlu, beraberindeki Anadolu Ajansı Haber Akademi Koordinatörü Ümit Sönmez ve Anadolu Ajansı Haber Akademi Koordinatör Yardımcısı Hayri Çetinkuş ile darbe girişimine katılan askerlerin hedefi olan Gölbaşı'ndaki Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

15 Temmuz gecesinde savaş uçaklarının yaptığı bombalı saldırıya ve verilen şehitlere ilişkin yetkililerden bilgi alan Mutanoğlu, Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Mahmut Yenikalaycı ile de bir araya geldi.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Anadolu Ajansı ailesinin taziyelerini ileten Mutanoğlu, ziyaretin sonunda Yenikalaycı'ya, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini içeren, verilen demokrasi mücadelesinin fotoğraflarla yansıtıldığı, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını hediye etti.


Haber Ara