Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

9/11 Eylül olaylarından karlı çıkan iki Siyonist bilyoner ve gizli belgeler

Siyonist iş adamları Larry Silverstein ve Lewis Eisenberg'in Amerika’da İkiz Kuleler’in yıkılışının ardından milyonlarca dolar gelir elde ettikleri iddia edildi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-08 13:29:46

9/11 Eylül olaylarından karlı çıkan iki Siyonist bilyoner ve gizli belgeler

Timetürk Çeviri

Amerikalı akademisyen ve 2003 yılından bu yana 9/11 saldırılarını inceleyen Dr. Kevin Barrett, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun da yakın arkadaşları olan Siyonist iş adamları Larry Silverstein ve Lewis Eisenberg'in 11 Eylül 2001 yılında İkiz Kuleler'in yıkılışıyla milyonlarca dolar elde ettiklerini ifade etti.

Aynı zamanda 9/11 Araştırmaları Bilimsel Panel'inin de kurucu üyesi olarak açıklamalarını Dark Overlord'un 9/11 olayları ile ilgili binlerce gizli belgeyi açığa vurma tehdidine dair yorum yaparken gerçekleştirdi. Buna göre Dark Overlord belgelerin sızmasının Amerikan derin devleti açısından sarsıcı sonuçları olacağını dile getirdi. Açıklamada istihbarat, güvenlik ve diplomatik alanda çalışan ancak yönetimler değişse de özünde görevlerine devam eden kişilere gönderme yapıldı.

Bilgisayar korsanları halihazırda 9/11 Eylül 2001 olaylarına ilişkin olduğunu belirttikleri  650 belgeye yönelik kripto anahtarlarını yayınladılar. Ancak RT web sitesindeki bir habere göre de yayınlanan kısmın belgelerin sadece bir parçası olduğu ve sigortacılar, hukuk şirketleri ve hükümet organlarından çalınan belgelerin 18 bin kadar olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Dark Overlord adlı grup gizli belgeleri “9/11 Sayfaları” olarak adlandırıyor.

Dr. Barrett ise “Önemli olan insanların bu sigorta şirketlerindeki belgelerin neden önemli olduğunu bilmeleridir” diyerek o dönem bu binaların sahibi olan ve şehir yönetimindeki Port Yönetimi için büyük bir sorun yarattığını ifade etti. Buna göre İkiz Kuleler'de asbestli yangından koruyucu malzeme vardı ve asbestli malzeme yasa dışı olduğundan mahkeme kararıyla kaldırılması gerekiyordu. İşlem ise milyarlarca dolara mal olacaktı. Dr. Barrett'e göre New York binaların yıkılması için yol arıyordu ancak bu gerçekleştirilemedi.

Dr. Barrett, “9/11 olaylarından iki ay önce iddia edilen organize suç üyesi Larry Silverstein Port Yönetimi'nin başındaki kişi olan Lewis Eisenberg'den bir fiyat teklifi aldı. Her iki şahıs da Netanyahu'ya çok yakınlar ve Siyonist bilyonerlerin en uç noktaları” dedi.

“Böylece Silverstein Port Yönetimi'nden sözleşmeyi aldı ve bütün bir Ticaret Merkezi'ni 100 yıllığına kiraladı. Sadece 15 milyon dolar koydu ve paranın kalan yüzlerce milyon dolarlık kısmını ortaklarından aldı. Ticaret Merkezi yıkılmasaydı bu tarihteki en kötü emlak yatırımı olurdu. Silverstein Port Yönetimi'nin elindeki parayı sigorta parasıyla ikiye katladı. 11 Eylül olaylarından şanslı çıkarak 5 milyar dolar nakit para elde etti” diye devam etti.

Dr. Barrett'in kendisiyle yapılan röportajda anlattıklarına göre sigorta şirketiyle parayı kendisine nakit vermeleri için anlaşan Silverstein sigorta miktarını kulelerin ikiz olması ve beklenmedik terörist saldırıya maruz kalmaları nedeniyle ikiye katladı.

 “Böylece buradan devasa miktar parayla çıktı. Sigorta şirketi ve bazı diğer şirketler de kaybettiler. Soru ise şu, hangi sigorta şirketleri Larry Silverstein, Lewis Eisenberg ve derin devletin 9/11 sigorta kaçakçılığı suçuna milyarlarca dolar kaybettiler. Bu elbette jeopolitik sebeplerle de yapıldı.”

Kaynak: Presstv.com

Haber Ara