Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

81 ilde gıyabi cenaze namazı kılacak

AK Parti Gençlik Kolları, PKK'lılarca yapılan saldırıda hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca, PKK tarafından katledilen doktor Abdullah Birol ve ekmek almaya giderken PKK'nın öldürdüğü 13 yaşındaki Fırat Sımpıl için birçok ilde gıyabi cenaze namazı kılacak.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-01 14:22:23

81 ilde gıyabi cenaze namazı kılacak

Diyarbakır'da eczanesine gelen PKK'lıların ateş açması sonucu yaşamını yitiren AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca, yol kesen PKK'lılar tarafından öldürülen doktor Abdullah Birol ve ekmek almaya giderken, PKK'nın saldırısında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Fırat Sımpıl için AK Parti Gençlik Kolları tüm Türkiye'de gıyabi cenaze namazı kılacak.

Gıyabi cenaze namazının kılınacağı camilerin arasında İstanbul'dan Fatih Camii, Bursa'dan Emirsultan Camii, Konya'dan Şemsi Tebrizi Camii (İkindi vaktinde), Trabzon'dan İskenderpaşa Camii ve Şanlıurfa'dan Dergah Camii var.

Gıyabi cenaze namazının kılınacağı camilerin listesi şöyle:
 

Boynukalın'dan taziye mesajı

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Abdurrahim Boynukalın, Yunus Koca için taziye mesajı yayınladı. Boynukalın mesajında, "Senin yazdıklarının üzerine koyacak bir şeyimiz yok Yunus. Rabbim bize, senin o büyük hayallerini gerçekleştirmeyi, memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hâkim kılarak, sana kıyan insanlık düşmanlarını kahretmeyi nasip etsin. Rabbim bize senin gibi ismine yaraşır bir ömür yaşamayı nasip etsin kardeşim. Rabbim seni cennetine kabul etsin" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara