Dolar

32,3291

Euro

35,0400

Altın

2.279,62

Bist

9.001,13

800 kişi kapasiteli cami açıldı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii, geniş bir katılımla açıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-26 14:13:11

800 kişi kapasiteli cami açıldı

Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii ibadete açıldı. Açılış törenine, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Abdullah Başçı, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlana Camii açılışında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Öncelikle bir kez daha şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, tüm dünyada Müslümanların çekmiş olduğu sıkıntıların en kısa sürede sona ermesini diliyorum'' dedi. Ülkemizdeki birlik ve beraberlik ortamının daim olmasını temenni ettiğini de ifade eden Başkan Karadeniz, "Allah, bizlere camilerimizi güzelleştirdiğimiz gibi kendimizi de güzelleştirmek için güç versin. Rabbim bizlere camilerimize yakışır imanlar nasip etsin. Küçükçekmece Belediyesi olarak camilerimizi yenilemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"MACERA PARKI MÜJDESİ"

Başkan Karadeniz, katılımcılara Macera Parkı'nın resmi açılış müjdesini de verdiği konuşmasında, “Soğuksu mevkiinde bulunan macera parkımız tamamlandı. İnşallah bir an önce parkın biraz altına yapmış olduğumuz sosyal tesislerimiz de vatandaşlarımızın hizmete girecek. Sizden aldığımız destekle Küçükçekmece için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Ara