Dolar

32,3640

Euro

35,0107

Altın

2.325,50

Bist

9.094,41

'7 Haziran’da tek bir koalisyon olacak'

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı sanatçı Uğur Işılak, 7 Haziran'da sandıktan çıkacak tek koalisyonun AK Parti ve millet arasında olacağını söyledi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-05 09:38:06

'7 Haziran’da tek bir koalisyon olacak'

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı sanatçı Uğur Işılak, Güngören semt sahasında düzenlenen Erzincanlılar Gecesi'ne katıldı. Konser vermesi öngörülen Işılak, ekip arkadaşlarından birinin annesinin vefat etmesi nedeniyle konseri iptal etti. Işılak, konser yerine katılımcılara şiirler okudu. Ardından konuşma yaptı. “7 Haziran sadece Anadolu milletinin, Türkün, Kürdün ve diğer milletlerin bir ideali bir istikbali adına bir seçim değildir” diyen Işılak, “7 Haziran seçimleri aynı zamanda 1,5 milyar Müslüman âleminin bir seçimi olarak tarihe geçecektir. Sürekli koalisyonlardan bahsediliyor. 7 Haziranda tek bir koalisyon olacak. Oda 13 yıldan beri milletle nasıl bir koalisyon yapılmışsa aynı koalisyon devam edecek. Gördüğümüz bir hakikat ve gerçek var. İnsanlar istikrardan, hizmetten, kendilerini düşünen yani “insanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile hareket edenlerden yana tavrını belirledi” dedi.

"O PARA DAĞITANLARA KARŞI İNSANIMIZ..."

Son dönemlerde asgari ücretten emeklilik maaşlarına kadar insanlara türlü vaatlerde bulunan siyasi partiler olduğunu belirten Uğur Işılak, “Anadolu'da bir beyit vardır. Derler ki; ‘Ağniyaya arz-ı hâcet etme, müstağni bulun ihtiyacın söylemektir şahsı edna gösteren.' Yani der ki büyüklerimiz; ‘Ne kadar muhtaç olsan da, ne kadar ihtiyaç sahibi olsan da para dağıtanın veya zengin görünenin karşısında gönlü, gözü toktur.' Allah'ın izni ile o para dağıtanlara karşı bizim insanımız, ‘senin paran sende kalsın. Burada parayla satın alınacak yürek yok. Seçmen 'yok' diyecektir. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' demiş Ziya Paşa. İşte hakikat burada gizlidir. 13 yıldır ayineye, yani aynaya, hizmete bakıyor insanlar. Onun için bu millet peynir gemisine yük taşıyanlara bugüne kadar itibar etmedi bundan sonrada etmez” diye konuştu.

Konuşmasına şiirle başlayan Uğur Işılak yine konuşmasına şiirler okuyarak son verdi. Geceye katılan vatandaşlar Uğur Işılak'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, bir ara elektriklerin kesintiye uğraması ile konuşmasına ara veren Işılak'ın yanına adeta akın etti. Sahnenin önüne doluşan vatandaşlar Işılak ile selfie çekmek için birbirleri ile yarıştı. Işılak, vatandaşların yoğun ilgisine aynı şekilde karşılık verirken okuduğu şiirin ardından geceden alkışlar arasında ayrıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara