Dolar

32,3677

Euro

34,9995

Altın

2.325,45

Bist

9.096,77

60 bordo bereli suikastçı hainlerin peşinde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz Cuma gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran darbeci hainleri yakalamak için 60 bor

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-21 13:26:39

60 bordo bereli suikastçı hainlerin peşinde
Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz Cuma gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran darbeci hainleri yakalamak için 60 bordo bereli asker ilçeye geldi.

15 Temmuz Cuma gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kaldığı oteli basan FETÖ/PDY tarafından yapılan baskında başarısız olan darbeciler, Marmaris kırsalına 23 darbeci kaçmışlardı. Aramaların ilk gününde 2 kişi ele geçirilirken, 6 gün sonra bir darbeci ise Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'nde ele geçirildi.

ŞEHİRDE KIRMIZI ALARM

Ula ilçesinde yakalanan bir darbecinin ardından emniyet güçleri ilçede kırmızı alarm verdi. Marmaris'in giriş çıkışlarını tutan emniyet güçleri, tüm araçları didik didik aradı. Ellerinde darbecilerin fotoğraflarıyla özellikle toplu taşıma araçlarını durduran ekipler, kimlik kontrolü yapmaya başladı.

60 BORDO BERELİ ORMANDA

Kırsala kaçan darbecileri yakalamak için 350 kişilik polis özel harekat ve dağ komandoları 6 gündür arama yapmaya devam ederken, 60 kişilik bordo bereli ise bugün Marmaris'e gelerek dağlık ve kırsal alana indirildi.

Darbeciler için yapılan operasyona ise havadan 3 kobra helikopteri destek verdi. Helikopterlerin yanı sıra gece boyunca insansız hava araçları sabaha kadar keşif yaptı. Bölgede operasyonlar ise tüm hızıyla devam ediyor.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara