Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

54. Uluslararası Antalya Film Festivali

Festivalin kapanış törenine bazı Hollywood yıldızlarının da katılacağı ve kırmızı halıda yürüyeceği bildirildi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-25 17:11:03

54. Uluslararası Antalya Film Festivali
54'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali'nin kapanış törenine Lindsay Lohan, Matt Dillon, Anthony Delon ve Adrian Greiner gibi dünyaca ünlü oyuncular katılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen festivalin 27 Ekim'de gerçekleşecek kapanış töreni ile kırmızı halı geçişinde dünyaca ünlü oyuncular Antalyalılarla buluşacak.

Festivalin son gününde kariyerine model olarak başlayan ve 11 yaşındayken ilk Disney filmi olan Parent Trap'ta oynayan Amerikalı oyuncu, model, pop şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan, Akademi ve SAG ödüllü Amerikalı aktör, yönetmen ve senarist Matt Dillon, ünlü fransız aktör Alain Delon'un oğlu Anthony Delon ve Emmy ödüllü Entourage dizisi ile tanınan Amerikalı aktör Adrian Greiner kırmızı halıdan geçiş yaparak, kapanış törenine katılacak.

Kapanış töreninde ayrıca "Florida Projesi" filminin oyuncuları Bria Vinaite, Mela Murder, "Misafir" filminin oyuncusu Saba Mubarak, "Nisan'ın Kızları" filminin oyuncusu Joanna Larequi ve Jüri Başkanı Elia Süleiman'ın eşi Lübnanlı şarkıcı Yasmine Hamdan da yer alacak.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara