Dolar

32,5136

Euro

34,5630

Altın

2.493,88

Bist

9.548,09

5 çocuğunu öldüren Alman kadının son mesajı ortaya çıktı

Almanya'nın Solingen kentinde 5 çocuğunu ölüdürdüğü düşünülen Christiane isimli kadının annesi ile son konuşmasında, kendisini iyi hissetmediğini, 5 çocuğunun evde öldüğünü söylediği belirtildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-05 11:31:04

5 çocuğunu öldüren Alman kadının son mesajı ortaya çıktı

Almanya'nın Solingen kentinde 5 çocuğunu ölüdürdüğü düşünülen Christiane isimli kadının annesi ile son konuşmasında, kendisini iyi hissetmediğini, 5 çocuğunun evde öldüğünü söylediği belirtildi.

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Solingen kentinde polis yetkilileri, Perşembe günü öğleden sonra bir apartman dairesinde yaşları 1 ile 8 arasında değişen beş çocuğun ölü olarak bulunduğunu açıklamıştı.
Polis tarafından yapılan açıklamada yerel saatle 13.45 sularında alınan bir telefon ihbarı üzerine adrese gidildiği ve içeride, üçü kız ikisi oğlan, yaşları 1 ile 8 arasındaki beş çocuğun cansız bedeninin bulunduğu kaydedildi.
Ölen çocukların kardeşi olduğu anlaşılan 11 yaşındaki bir oğlan çocuğunun ise hayatta olduğu açıklandı.

İntihar etmek istedi

Solingen polis sözcüsü Stefan Weiand çocukların annesinin Düsseldorf'ta bir istasyonda kendisini trenin önüne atarak "ağır yaralandığını" ve hastanedeki tedavisinin devam ettiğini duyurdu.
Rûdaw muhabiri Ala Şali, olayla ilgili tüm şüphelerin anne Christiane K.'nin (27) üzerinde olduğunu aktardı.
Muhabirimizin aktardığına göre, Christiane, olaydan kısa süre önce Solingen'e 60 kilometre mesafedeki Mönchengladbach'da yaşayan annesine mesaj gönderdi. “Artık daha fazla dayanamıyorum” diyen Christiane'e anesi, “Ne oldu? Polisi arayayım mı?” diye sorunca Christiane, “Evet, çünkü beş çocuğum içeride ölmüşler” diye yanıt verdi.
Bunun üzerine çocukların büyükannesi polisi aradı. Olay yerine gelen polisler Melina (1), Lyon (2), Sofi (3), Timo (5) ve Luka (8) adlı çocukların cansız bedeni ile karşılaştı. Marcell isimli 11 yaşındaki büyük oğlu ise olaydan zarar görmeden kurtulmayı başardı.

Son eşi ile şiddetli geçimsizlik yaşıyormuş

Muhabirimiz Ala Şali, Alman basınında yer alan bilgilere göre, Christiane'nin ilk çocuğunu 16 yaşında doğurduğunu, tüm çocuklarının üç ayrı erkekten olduğunu belirtti.
Ninesinin ifadelesinde Christiane'nin son olarak birlikte yaşadığı adamla şiddetli geçimsizlik yaşadığını anlattı.  
Polis şimdi 11 yaşındaki Marcell'in ifadesini alabilmek için savcılıktan onay bekliyor.

Çocuklara uyuşturucu verip öldürmüş

Öte yandan Almanya medyası, ölen çocukların otopsi sonuçlarının çıktığını yazdı.
Buna göre Anne Christiane'nin, çocuklarına önce uyuşturucu "ilaç" verdiği, ardından da boğarak öldürdüğü belirlendi.

Kaynak: Rûdaw

Haber Ara