Dolar

32,3272

Euro

35,0896

Altın

2.298,91

Bist

9.053,67

5 bin polisle dev operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından, 5 bin polisin katılımıyla il genelinde 'Yeditepe Huzur' asayiş uygulaması yapılıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-13 23:07:46

5 bin polisle dev operasyon!

İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan koordinesinde "Yeditepe Huzur"  adıyla yürütülen uygulama, 39 ilçede akşam saatlerinde başladı.
 
"Sabit uygulama" ve "umuma açık yerler uygulaması" şeklinde iki  aşamalı olarak yapılan denetimlere katılan polisler, aranan şahıslar, silah ve  bıçak taşıyanlarla uyuşturucu satıcıları başta olmak üzere şüpheliler üzerinde  çalışıyor.
 
Asayiş, narkotik, mali, terör, organize, kaçakçılık, özel harekat,  çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de yer aldığı 5 bin polisin katılımıyla  gerçekleştirilen uygulamada, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT)  kontrolleri de yapılıyor. Uygulamaya deniz polisi de katılıyor.
 
Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri  havadan destek veriyor.
 
Bu kapsamda, Kadıköy İskelesi'nde şehir hatları vapurlarını kullanan  kişilerin GBT sorgulamaları yapıldı, çantaları ve valizleri kontrol edildi. 
 
Uygulama esnasında, il emniyet müdür yardımcıları ile ilçe müdürleri  de uygulama noktalarını ziyaret edip, çalışmaları ve alınan önlemleri denetledi.

Haber Ara