Dolar

32,5524

Euro

34,8780

Altın

2.429,59

Bist

9.645,02

4B'li sözleşmeli kamu personelinin yıllık izni devredecek mi?

Sözleşmeli kamu çalışanlarını ilgilendiren bir karara imza atıldı. 4B'li sözleşmeli kamu personelinin yıllık izni devredecek mi? Sözleşmeli çalışanlar (işçiler, memurlar) izin haklarını başka sene kullanabilecek mi? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada 4B’li çalışan sözleşmeli personelin yıllık izinlerini, bir sonraki yılda kullanabileceğini duyurdu.. Peki yıllık izinler kaç sene devredebilir. Sözleşmeli işçiler yıllık izinleri bir sonraki sene kullanabilir m? Sözleşmeli 4B'li çalışan kamu personeli (işçi, memur) yıllık izni devredecek mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-06 08:48:48

4B'li sözleşmeli kamu personelinin yıllık izni devredecek mi?

Sözleşmeli kamu çalışanlarını ilgilendiren bir karara imza atıldı. 4B'li sözleşmeli kamu personelinin yıllık izni devredecek mi? Sözleşmeli çalışanlar (işçiler, memurlar) izin haklarını başka sene kullanabilecek mi? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada 4B'li çalışan sözleşmeli personelin yıllık izinlerini, bir sonraki yılda kullanabileceğini duyurdu.. Peki yıllık izinler kaç sene devredebilir. Sözleşmeli işçiler yıllık izinleri bir sonraki sene kullanabilir m? Sözleşmeli 4B'li çalışan kamu personeli  (işçi, memur) yıllık izni devredecek mi?

4B'li sözleşmeli kamu personeli çalışanı (işçi, memur) yıllık izni devredecek mi?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu kurumlarında 4B'li olarak çalışan sözleşmeli personelin çeşitli sebeplerle kullanamadığı yıllık izinlerini, bir sonraki yılda kullanabileceğini duyurdu.

Sözleşmeli kamu personeli ıllık izinler kaç sene devredebilir?

2020 yılının yıllık izinlerinin bu yıl da kullanılabileceğinin bilgisini veren Bakan Selçuk, “Böylece COVID-19 salgını ile mücadele sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalışan sözleşmeli personelimizin yıllık izin haklarını korumuş olduk” dedi.

Kamu Personeli nedir?

Memur, devlet hizmetinde aylıkla çalışan kimse, görevli. Bir işle görevlendirilmiş olan, yükümlü. Arapça emir veya emr kökünden gelmekte olup emredilen anlamında mastar isimdir.

 

Haber Ara