Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

4 suçtan tutuklama talebi

Valilik açıklamasında, Suriyeli hamile kadın ile bebeğinin öldürülmesine ilişkin tutuklanan 2 şüphelinin ifadelerinde olayı nasıl gerçekleştirdiklerini anlattıkları belirtildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-07 21:47:08

4 suçtan tutuklama talebi

Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kaynarca ilçesinde Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin öldürülmesine ilişkin tutuklanan 2 şüphelinin ifadelerinde olayı nasıl gerçekleştirdiklerini anlattıkları belirtildi. Katil zanlıları ilk ifadelerinde olayı nasıl yaptıklarını anlattılar.

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada da şüpheliler C.B. ve B.K'nin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri anımsatılarak, şunlar kaydedildi:

"Kaynarca Cumhuriyet Başsavcılığı'nda alınan ifadeleri akabinde "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirecek hisle öldürmek", "çocuğu veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme", "nitelikli cinsel saldırı", "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanmaları istemiyle Kaynarca Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiş olup, ilgili mahkemedeki sorgularının ardından sevk edildikleri atılı suçlardan tutuklanmışlardır. Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma dosyası ile ilgili olarak tüm soruşturma işlemleri Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde büyük bir hassasiyet ve titizlilikle çok yönlü olarak soruşturmaya devam edilmektedir.

Haber Ara