Dolar

32,3272

Euro

35,0896

Altın

2.298,91

Bist

9.053,67

3'üncü kattan aşağı attılar

Afrikalı bir genç, dövdüğü kişinin yakınları tarafından, 3'üncü katın penceresinden atıldı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-11 01:37:40

3'üncü kattan aşağı attılar

İstanbul'da olay 9 Kasım'da, Fatih, Aksaray, Saraçishak Mahallesi, İbrahimpaşa Yokuşu, Ziyal İşhanı'nda yaşandı. Para yatırmak için saat 16.45'te, bankaya giden Seydou Nourou Kante sıra nedeniyle Hakan Y., ile yaşadığı tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgaya dönüşen ağız dalaşında Kante, küfürleştiği Hakan Y.'yi dövdü. Dayak yiyen Hakan Y., ağabeylerine haber verdi. Bunun üzerine Kante'nin çalıştığı işhanına giden 4 kişi, Seydou Naurou Kante'yi önce dövdü. Daha sonra ise, 25 yaşındaki Afrikalıyı, binanın 3'üncü katından attı. Yere çakılan Senegalli toparlanmaya çalışırken, bir kişi Kante'yi paspas sopasıyla darp etti. Çevreden koşanların araya girmesi üzerine Kante, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kalça kemiği kırılan 25 yaşındaki Senegallinin tedavisi sürerken, İstanbul Emniyeti'ne bağlı Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Sivil ekipler, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, şüphelileri tespit etti.

Kavgaya karışan Hakan Y., 2 ağabeyi ve bir yakını gözaltına alındı. İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne sevk edilen şüphelilerin "Adam öldürmeye tam teşebbüs" suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haber Ara