Dolar

32,5259

Euro

34,7994

Altın

2.430,22

Bist

9.722,09

'3. Akdeniz FUE' çalıştayı İstanbul'da başladı

'3. Akdeniz FUE' çalıştayı İstanbul'da başladı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-25 14:42:32

'3. Akdeniz FUE' çalıştayı İstanbul'da başladı
Uluslararası saç ekimi yapan akademisyen ve uzmanların katıldığı "3. Akdeniz FUE' çalıştayı İstanbul'da başladı.

Ataşehir Radisson Blu Otel'de gerçekleştirilen, 42 ülkeden 200 davetlinin katıldığı çalıştayda, saç ekiminde dünyanın önde gelen 11 doktor ve akademisyeni, kullandıkları teknikler hakkında sunum yaptı.

3. Akdeniz FUE Çalıştayı Organizasyon Başkanı Dr. Koray Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FUE tekniğinin öncülerini Türkiye'ye getirmenin büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin saç ekiminde marka bir ülke haline geldiğini ve yeni bir turizm alanının doğduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Dünyanın her tarafından saç ektirmek için buraya hastalar gelmekte. Bu çalıştayı düzenlememizin amacı da kaliteyi daha geniş kitleye sunmak ve bu işin eğitimini de verdiğimizi anlatmak. 6 kıtadan 200'ün üzerinde katılımcı burada. İsim yapmış dünyanın en iyi doktorları kendi tekniklerini anlatacak, ameliyatlar yapacak. Zaten ülkemiz saç ekimi konusunda Avrupa ülkelerinden ve Amerika'dan çok daha ilerde. Sağlık alanında yakalanan ivme böyle devam ederse diğer cerrahi branşlarda da Türkiye bir marka haline gelecektir. "

Haber Ara