Dolar

32,3278

Euro

35,0558

Altın

2.295,33

Bist

9.012,79

27. dönem POMEM ön sağlık kontrolü sınav yerleri açıklandı!

27. dönem POMEM ön sağlık kontrolü sınav yerleri ve tarihleri ile ilgili beklenen açıklama geldi. Ön başvuru sürecinden başarı ile geçen binlerce adayın katılacağı sınav öncesi, giriş yerleri Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklandı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-11 23:03:45

27. dönem POMEM ön sağlık kontrolü sınav yerleri açıklandı!

POMEM sınavına kısa süre kala adaylar POMEM sınav giriş yerlerine yoğun ilgi göstermeye başladı. Kurum tarafından yapılan daha önceki açıklamada, ‘Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.' denilmişti. Sınav yerleriyle ilgili beklenen açıklama geldi. POMEM sınav giriş belgeleri yayımlandı. POMEM alımında ön sağlık kontrolü aşaması 15 Şubat tarihinde başlayacak. 

27. DÖNEM POMEM SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

POMEM sınav giriş yerleri Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklama ile yayınlandı. Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı;

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı ön sağlık kontrolüne katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü yapılacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Haber Ara