Dolar

32,5884

Euro

34,7872

Altın

2.510,01

Bist

9.693,46

25 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara yüz yüze eğitim tatil mi?

25 Mart Perşembe Ankara okullar tatil mi? Mart aylarının son günlerini yaşadığımız şu günlerde Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi. Havaların aniden soğumasıyla birçok ilimizde de kar yağışı görüldü. Ankara'da da kar yağışı etkisini gösteriyor. Okula gidecek olan öğrenciler de 25 Mart Perşembe Ankara'da okullar tatil mi? sorusunu soruyor. Peki 25 Mart'ta Ankara'da Ankara yüz yüze eğitim tatil edildi mi? Ankara'da okullar tatil olacak mı? Ankara'da okulların tatil olup olmayacağını karın şiddeti belirleyecek. 25 Mart Perşembe günü Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Kastamonu, Yozgat, Sivas ve Kütahya'nın da karlı olacağı tahmin ediliyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-24 19:42:06

25 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara yüz yüze eğitim tatil mi?

25 Mart Perşembe Ankara okullar tatil mi? Mart aylarının son günlerini yaşadığımız şu günlerde Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi. Havaların aniden soğumasıyla birçok ilimizde de kar yağışı görüldü. Ankara'da da kar yağışı etkisini gösteriyor. Okula gidecek olan öğrenciler de 25 Mart Perşembe Ankara'da okullar tatil mi? sorusunu soruyor. Peki 25 Mart'ta Ankara'da Ankara yüz yüze eğitim tatil mi? Ankara'da okulların tatil olup olmayacağını karın şiddeti belirleyecek. 25 Mart Perşembe günü Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Kastamonu, Yozgat, Sivas ve Kütahya'nın da karlı olacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre Ankara'da 25 Mart Perşembe ve 26 Mart Cuma günlerinde kar yağışı bekleniyor. Balkanlar üzerinden ülkemize giren soğuk hava dalgası bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde Türkiye'nin bir çok ilinde kar yağışına neden oldu. Yüz yüze eğitim için okullarına gidecek olan binlerce öğrenci de Ankara'da yarın (25 Mart Çarşamba) okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı. 25 Mart Perşembe günü Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Kastamonu, Yozgat, Sivas ve Kütahya'nın da karlı olacağı tahmin ediliyor. Peki bu illerimizde de 25 Mart'ta okullar tatil mi?

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ? (25 MART PERŞEMBE 2021)

Ankara'da yaşayan binlerce öğrenci ve veli kar yağışı ile birlikte Ankara'da okullar tatil olacak mı? sorusunu sormaya başladı. Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi. Ankara'da okulların tatil edlipi edilmeyeceğine kar yağışının şiddeti belirleyecek. Kar kış aylarındaki gibi şiddetli olursa okullar tatil edilebilir. Kar tatili için Ankara Valiliği takip edilmeli. 

ANKARA HAVA DURUMU 25 MART

Ankara'da 25 Mart Perşembe gecesi kar yağışı bekleniyor. Saat 24.00'ten sonra şiddetini artırması beklenen kar yağışının sabah saatlerine kadar kent üzerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. 

ankara_hava_durumu_25_mart

25 MART PERŞEMNE TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU HARİTASI

Ankara_25_mart_2021_okullar_tatil_mi_1

Haber Ara