Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

24 saatlik su kesintisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehirde 24 saat su kesintisi yaşanacağı bildirildi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-30 18:29:42

24 saatlik su kesintisi

BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Büyükşehir Belediyemiz Tarafından Yapımına Başlanılan Emniyet Kavşağı düzenlemesi işi hızlı ve sorunsuz olarak devam etmektedir. Bu İnşaat sahasında kalan, Balıkesir Merkezine İçmesuyu Arıtma Tesisinden su temin eden Ana Borunun deplasesi gerekmektedir. Söz Konusu çalışmaların son aşaması olan bağlantı için şehir merkezinde su kesintisi yapılması zorunluluğu olmuştur.

Bu Nedenle; mevcut hattın yeni yapılan hatta deplasesi için 1 Eylül Salı günü Saat: 01:00 ile 2 Eylül Çarşamba günü saat: 01:00'e kadar su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla Genel Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce aşağıda belirtilen noktalarda içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere ücretsiz su dağıtımı yapılacaktır. Tüm halkımızın hoşgörü ve duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederiz" denildi.

Su kesintisi nedeniyle arazözlerle de su dağıtımı yapılacağı bildirildi. Dağıtım yapılacak bölgeler ise Altıeylül ilçesi'nde Bahçelievler Mahallesi Çarşamba Pazarı önü, Cengiz Topel Caddesi Zağnospaşa İ.Ö.O önü, Kasaplar Mahallesi Urgancı Cami önü. Karesi ilçesinde ise; Paşaalanı Mahallesi Karizma Pazarı önü, Karaoğlan Mahallesi Karaoğlan Mahallesi Muhtarlığı önü ve Eski Kuyumcular Mahallesi Yeşilli Cami önünde su dağıtımı yapılacak.

Haber Ara