Dolar

32,3124

Euro

35,0130

Altın

2.277,88

Bist

8.995,70

2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim Konferansı

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'in katılımıyla Erzurum'da 2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim Konferansı düzenlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-07 14:52:06

2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim Konferansı
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'in katılımıyla Erzurum'da 2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim Konferansı düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi ve Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim" isimli konferansa katılmak üzere Erzurum'a gelen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Müsteşar Tekin'e Memur-Sen yetkilileri refakat etti.

MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin'i Atatürk Üniversitesi'nde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Müsteşar Tekin'e Atatürk Üniversitesi'nin eğitim yapısı, öğrenci kapasitesi ve akademik kadrosu hakkında bilgi verdi. Üniversitenin bugüne kadar yaklaşık 300 bin mezun verdiğini vurgulayan Rektör Çomaklı, doğunun en büyük ve en kapsamlı üniversitesi olduklarını söyledi.

Atatürk Üniversitesi'nin misafirperverliği için Rektör Çomaklı'ya teşekkür eden Tekin, eğitim veren bir kurumda gençlerle buluşmanın kendisine heyecan verdiğini söyledi. Atatürk Üniversitesi'nin eğitim ve bilimde ileri bir seviyede olduğunu ifade eden Müsteşar Tekin, "Milli Eğitim Bakanlığı ve Atatürk Üniversitesi olarak inşallah gelecekte güzel projelere imza atacağız. Hep birlikte el ele vererek ülkemizin eğitim seviyesini daha da artırmalıyız. Bu da kurumların ortak çalışmalar yaparak, bilgi alışverişinde bulunmasına bağlı" dedi.

Ziyaretin ardından Müsteşar Tekin ve Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin'in konuşmacı olarak yer aldığı "2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim" konferansına katıldılar.

Konferansın açılış konuşmasını Eğitim Bir Sen Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş yaptı. Daha sonra Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin, 2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim Konferansında anlatımlarda bulundu.

Haber Ara