Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

2021 şubat öğretmen atamaları ne zaman? Atama takvimi belli oldu mu?

Öğretmen atamalarının yapılacağına ilişkin bir açıklamada bulunan Ziya Selçuk, atamaların ne zaman yapılacağına ilişkin bir tarih vermemişti. Peki ama öğretmen atamaları Şubat ayında gerçekleştirilecek mi? Öğretmen atamaları son dakika gelişmelerinde son durum ne ? Öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı? 2021 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) atama takvimi belli oldu mu? Merak edilen atamalara ilişkin cevaplar için haberin detay kısmını okumaya devam edin.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-09 12:25:46

2021 şubat öğretmen atamaları ne zaman? Atama takvimi belli oldu mu?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen atama takvimine ilişkin bir tarih henüz açıklanmadı. Dolayısıyla 2021 atamalarının ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Atamaların bu yıl gerçekleştirileceği Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından belirtilmişti. Sonrasında akıllara ataması yapılan öğretmenlerin bu yıl mı yoksa gelecek eğitim öğretim yılının başında mı göreve başlayacakları merak konusu haline geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuyla ilgili olarak; "Öğretmen atamalarıyla ilgili kurum ve kuruluşlar ile Maliye Bakanlığıyla çalışmalarımız, görüşmelerimiz sürüyor. Neticelendiği gün değil dakika bunu zaten paylaşırız." açıklamasında bulundu.

Haber Ara