Dolar

32,5083

Euro

34,8203

Altın

2.487,13

Bist

9.551,45

2021 Öğretmen atama takvimi | Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk atama bekleyen binlerce öğretmen adayını heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. 20 bin öğretmen atama takvimini merak eden öğretmen adayları Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? diye araştırıyordu. Bakan Selçuk'tan 2021 öğretmen atama takvimi ile ilgili flaş açıklama geldi. Bakan Selçuk açıklamasında Dün bir toplantı yaptık, Ankara'ya döndüğümde tekrar ekiple bunu konuşup atama takvimini ilan edeceğiz.' dedi. Öğretmen atamaları ne zaman başlayacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-25 15:07:06

2021 Öğretmen atama takvimi | Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk atama bekleyen binlerce öğretmen adayını heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. 20 bin öğretmen atama takvimini merak eden öğretmen adayları Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? diye araştırıyordu. Bakan Selçuk'tan 2021 öğretmen atama takvimi ile ilgili flaş açıklama geldi. Bakan Selçuk açıklamasında Dün bir toplantı yaptık, Ankara'ya döndüğümde tekrar ekiple bunu konuşup atama takvimini ilan edeceğiz." dedi. Öğretmen atamaları ne zaman başlayacak?

Öğretmen atamalarına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Selçuk yaptığı açıklama ile atama bekleyen binlerce öğretmen adayını heyecanlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamıştı. Peki 20 bin öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2021 Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman başlayacak?

2021 Öğretmen atama takvimi

Bakan Selçuk 2021 Öğretmen atama takvimine işikin şunları söyledi: "Dün bir toplantı yaptık, hemen önümüzdeki aylarda kısa bir zamanda bu takvim nasıl olacak ve nasıl işleyecek Personel Genel Müdürlüğümüz taslaklar halinde bize getirdi. Elimizde 2 taslak var, bunlardan hangisini ne şekilde değerlendirelim, Ankara'ya döndüğümde tekrar ekiple bunu konuşup atama takvimini ilan edeceğiz."

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

2021 öğretmen atamalarının açıklanan takvimle birlikte kısa sürede başlayacağı tahmin ediliyor.

20 bin öğretmen atama kontenjan sayısı belli oldu mu?

20 bin öğretmen atama kontenjan sayısına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Atama takvimi Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Haber Ara