Dolar

32,5957

Euro

34,8077

Altın

2.495,31

Bist

9.457,19

2020 yılının en iyi video dönüştürücüsü Wondershare UniConverter incelemesi

Bir video dönüştürücüye ihtiyacınızın olması kaçınılmazdır. Günümüzde etkinliklerin çoğunun kağıttan yazılmadığı, ancak bir akıllı telefon, aksiyon kamerası veya video kamera ile kaydedildiği göz önüne alınırsa video dönüştürücü ve düzenleyiciler başlıca ihtiyaçlarınız arasında yer alacaktır. İşte 2020'nin en iyi video dönüştürücüsü Wondershare UniConverter'ın incelemesi...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-01 10:35:59

2020 yılının en iyi video dönüştürücüsü Wondershare UniConverter incelemesi

Bir video dönüştürücü, Windows, Linux veya Mac bilgisayarınıza kurulabilen bir yazılım yani programdır. Günümüz terminolojisinde bir uygulama olarak bahsedilen bu yazılım herhangi bir ek çaba sarf etmenize ve teknik bir bilgiye gerek kalmadan video dosyalarını bir formattan diğerine dönüştürmeyi sağlar.

Video Dönüştürücüye İhtiyacınız Var Mı?

Bir video dönüştürücüye ihtiyacınızın olması kaçınılmazdır. Günümüzde etkinliklerin çoğunun kağıttan yazılmadığı, ancak bir akıllı telefon, aksiyon kamerası veya video kamera ile kaydedildiği göz önüne alınırsa video dönüştürücü ve düzenleyiciler başlıca ihtiyaçlarınız arasında yer alacaktır.Bir video çekimi kaydetmek için kullandığınız cihaza bağlı olarak, çekilen video farklı bir dosya biçimine, daha yüksek çözünürlüğe veya geçerli video oynatıcınızın veya cihazınızın uymayı reddedebileceği bir kare hızına (fps) sahip olabilir.

Örneğin, bir eğlence aktivitesine gittiyseniz ve üst düzey bir aksiyon kamerasına sahip bir video kaydettiyseniz, dosyanın Yüksek Verimli Video Kodlama (HEVC) biçiminde yakalanması ihtimali vardır. Bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya her ikisinde yüklü ortam yürütücünüz güncellenmezse ve en son kodekleri desteklemiyorsa, bu videoları oynatamazsınız.Başka bir senaryo, kaydedilmiş bir videodan yalnızcca ses dosyası almak istediğinizde ve bunu en az sorun ve minimum maliyetle yapmanın yollarını aramak olabilir.

Burada verimli bir video dönüştürücü bulmanız gerekir. İyi bir dönüştürme aracı, aşağıdakiler dahil birçok şeyi yapabilir: Cihazınız veya oynatıcınız tarafından desteklenmeyen bir dosyanın görüntüsünü içe aktarmak ve neredeyse tüm PC'ler ve akıllı telefonlar tarafından desteklenen bir formata dönüştürmek. Örneğin * .MP4, * .AVI, vb. 1_345 Videoyu görüntüleme cihazınızla uyumlu hale getirmek için ekran çözünürlüğünü ve kare hızını (saniye başına kare veya fps) (ör. 4K 60fps - 1080p 30fps) azaltma. Ses parçasını bir video dosyasından ayırın ve yaygın olarak kullanılan bir format olarak kaydedin. Örneğin * .MP3, * .WAV, vb.

Evrensel Bir Video DönüştürücüyeBakalım: Wondershare UniConverter

Yaklaşık 15 sene önce, 2005 yılında yazılım endüstrisinin bugünkü kadar gelişmiş olmadığı bir çağda piyasaya sürülen Wondershare UniConverter, yalnızca bir video dönüştürme yazılımı değil, içine entegre edilmiş çok sayıda uygulama içeren eksiksiz bir programdır.

Bilgi teknolojileri endüstrisinin gelişimi ve şimdi geliştiricilerin daha karmaşık ve sağlam uygulamalar bulmasını sağlayan programlama dillerindeki ilerlemelerin yanı sıra Wondershare UniConverter da bu zamana kadar geliştirildi.

Bununla birlikte, programın en son sürümü PC'nize bağlı herhangi bir harici cihazı algılayabilir ve kullanıcılar dönüşüm için video kameralarını doğrudan bu yazılıma bağlayabilirler.

Neden Wondershare UniConverter Yazılımını Tercih Etmeliyim?

Neden herkes özellikle ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen birkaç video dönüştürücü olmasına rağmen Wondershare UniConverter'ı diğer video dönüştürme programlarına tercih ediyor?

Yukarıda belirtildiği gibi cevap, Wondershare UniConverter'in tüm medya dönüştürme görevlerinizde size yardımcı olan eksiksiz bir uygulama paketi olmasıdır. Buna ek olarak, programın ücretli rakiplerinin çoğunun sahip olmadığı birkaç ek özelliği vardır. Programın temelözelliklerinden bazıları şunlardır:

Evrensel Video Dönüştürücü - Buradaki "Evrensel" terimi, Wondershare UniConverter'ın herhangi bir formattaki bir görüntüyü cihazınızla uyumlu olana dönüştürebileceği anlamına gelir. Yerel sabit sürücünüzden veya video kamera, web kamerası vb. gibi herhangi bir harici cihazdan video içe aktarabilme özelliği ile UniConverter, dönüşüm görevlerinizi kolaylaştırır.

Video Sitelerine Göre Dönüştürme - UniConverter, bir videoyu belirli bir video sitesinin desteklediği biçime ve çözünürlüğe dönüştürebilir. Örneğin, bir çekimi içe aktarabilir ve YouTube'un veya Vimeo'nun teknik özelliklerine göre dönüştürebilirsiniz.

Telefonlara Uygun Dönüştürme - Video sitelerinde olduğu gibi Wondershare UniConverter, videolarınızı LG, HTC, Samsung, Apple vb. gibi belirli bir cihazın ekranına sığdırmanıza da olanak tanır.

Medya İndirici - Wondershare UniConverter, çevrimiçi olarak mevcut hedef video veya sesin URL'sini yapıştırmanıza, isteğe bağlı olarak çıktı biçimini ayarlamanıza ve indirmeye başlamanıza olanak tanıyan yerleşik bir medya indiricisine sahiptir. Bu, birçok video dönüştürücünün sahip olmadığı bir özelliktir.

2_328

Ses Dönüştürücü - UniConverter, video dönüştürme ile birlikte bir formattaki ses dosyalarını gerektiğinde diğerine dönüştürebilir. Başka bir deyişle, uygulama herhangi bir formatta bir ses dosyası getirmenize ve oynatıcınızın veya cihazınızın desteklediği dosyaya dönüştürmenize olanak tanır. * .MP3, * .WAV, vb. sesi videoya dönüştürme hakkında daha fazla bilgi edinin.

Medya Yazıcı - Dahili medya yazma aracıyla Wondershare UniConverter, dönüştürülmüş çekimlerinizi başka bir yazılım kullanmadan optik medya CD / DVD'sine yazmanıza olanak tanır.

UniConverter'in sahip olduğu diğer birkaç değerli araç GIF dosyaları oluşturmak için GIF Maker, sanal gerçeklik ortamı oluşturmak için video dosyalarınızı dönüştürmek için VR Converter, video dosyalarının boyutunu azaltmak için Video Kompresör, parçaları çıkarmak için Audio CD Maker / Ripper bir ses CD / DVD'sine dönüştürün ve bunları * .MP3, * .WAV vb. biçimlerine dönüştürebilirsiniz.

Wondershare Online UniConverter ile Tanışın

PC'nize UniConverter kurmak istemiyorsanız, Wondershare Online UniConverter kullanabileceğiniz bir çevrimiçi dönüştürücüdür. Wondershare Online UniConverter'a media.io adresini ziyaret ederek erişebilirsiniz.

Video ve ses dosyalarınızı dönüştürmenin yanı sıra, bu çevrimiçi dönüştürme aracı ses, video ve görüntüleri sıkıştırmanıza ve hatta temel video düzenleme işlemlerini yapmanıza olanak tanır.

Ve en iyi yanı, Wondershare Online UniConverter'ın kullanımı tamamen ücretsizdir.

Sonuç

Wondershare UniConverter tüm dönüştürme, sıkıştırma, indirme ve medya yazma ihtiyaçlarınız için tek adrestir diyebiliriz.

Medya dosyalarının kapsamlı bir kullanıcısı değilseniz ve dosyalarınızı zaman zaman dönüştürmeniz gerekiyorsa, Wondershare Online UniConverter portalını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Haber Ara