Dolar

32,5344

Euro

34,9360

Altın

2.439,30

Bist

9.716,77

2020 Yılının En İyi İktisat Firması İktisatEvim Peşinatsız Ev Sahibi Yapıyor!

Peşinatsız ev sahibi olmak için Faizsiz Platformlar içerisinde yer alan kuruluşların tercih edilmesi gerekmektedir. İktisatEvim de bu sistem içerisinde son yılın en iyi hizmet veren kuruluşları arasında yer alarak pek çok kişinin ev sahibi olmasına aracılık etmiştir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-18 16:56:10

2020 Yılının En İyi İktisat Firması İktisatEvim Peşinatsız Ev Sahibi Yapıyor!

İktisatEvim platformu üzerinden yalnızca ev dahil araba ya da arsa alım satımları da kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu satış işlemlerinde de faizsiz ve peşinatsız olarak ödeme planlarının oluşturulması mümkün olmaktadır.

Sistem içerisinden finansman almak isteyenlerin herhangi bir kefil göstermelerine de gerek bulunmamaktadır. Sistem içerisinde kayıtlı olan alıcılar ve satıcılar üzerinden bir güven ilişkisi oluşturularak herhangi bir kefil gösterilmesine gerek kalmamaktadır.

Faizsiz Ev Taksitleri ile Ödemlerinizi Kolaylaştırın

Faizsiz ev alma seçeneklerini kuralı ya da kurasız bir biçimde sunmakta olan İktisatEvim, ödeme şekillerine ya da alıcıların bütçe planlamalarına bağlı olarak faiz ödemeden ev sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır.

Ev taksitleri farklı vadeler ile planlandığında da herhangi bir faiz uygulaması yapılmamaktadır. Bu nedenle öncelikli olarak ödeme planlarının oluşturulması önerilmekte ve bu doğrultuda en kolay ödeme şekilleri belirlenmektedir.

Faizsiz ödemelere ilişkin hem ülke içerisinde hem de dünya üzerinde yapılmakta olan çalışmalar kapsamında hizmet vermekte olan İktisatEvim ile faizsiz ev satışı yapılırken aynı zamanda güvenli ilişkiler de kurmayı sürdürmektedir.

İktisatEvim ile Kolay Ödeme Seçenekleri

İktisatEvim bünyesinde yapılan satışlar içerisinde ödemeler oldukça kolay bir biçimde yapılabilmektedir. Bankalarda olduğu gibi herhangi bir ara ödemeye gerek kalmadan eşit oranlarda ödemeler yapılabildiği gibi ertelemeli ödemeler de söz konusu olmaktadır.

Ödeme seçeneklerinin yanı sıra bütçe planlaması esnasında peşinatlı ya da peşinatsız gibi ödeme yöntemleri de tercih edilebilmektedir. Peşinat verilmesi durumunda vadeler daha kısa tutulurken peşinatsız olması halinde daha uzun vadeli ödeme olanaklarının sunulması mümkün olabilmektedir.

İktisatEvim kolay ödeme seçenekleri içerisinde aynı zamanda kuralı ya da kurasız olarak da ödeme yapılma olanakları bulunmaktadır. Bunun için yapılan ön görüşmeler esnasında ne şekilde ödeme yapılacağına ilişkin bilgilendirmelerde bulunularak işlem adımları belirlenmektedir.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/faizsiz-ev-almak-istiyorum

Haber Ara