Dolar

32,5297

Euro

34,9084

Altın

2.426,96

Bist

9.645,02

2017 Tubidy uygulaması Mp3'te nasıl dönüştürülür?

Mp3 dönüştürücü uygulaması Tubidy, son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ve indirilen uygulamalar arasında yer alıyor. Tubidy sayesinde farklı türden istediğiniz şarkı ve videoları farklı formatlara dönüştürebilirsiniz. Tubidy aynı zamanda İOS ve Android kullanıcılarının hizmetinde. İşte 2017 Tubidy Mp3 dönüştürücü uygulaması...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-28 11:14:34

2017 Tubidy uygulaması Mp3'te nasıl dönüştürülür?

2017 Tubidy Mp3 dönüştürücü uygulaması son zamanlarda en çok tercih edilen ve kullanılan Mp3 dönüştürücü uygulaması olarak biliniyor. Tubidy Mp3 dönüştürücü ve çevirici uygulaması sayesinde kişiler istediği müzikleri farklı formatlara dönüştürme imkanına kavuştu.

Tubidy Mp3 dönüştürücü ve çevirici uygulaması çıktığı ilk günden itibaren büyük bir kitleye hitap etmeyi başardı. Tubidy uygulaması ile birlikte uygulamayı telefonlarına indiren kullanıcılar istediğ tüm işlemleri gerçekleştirme imkanına da sahip olabiliyor.

2017 Tubidy Mp3 dönüştürücü uygulaması, Youtube bağlantılarını otomatik olarak çevirme özelliğinide bulunduruyor. Hem iOS hem de Android cihazlarında kullanılabiliyor olması Tubidy indirmek ve kullanmak isteyen kişilerin de işini kolaylaştırıyor. 

TUBİDY İNDİRME LİNKLERİ NELERDİR?

Tubidy.Mobi MP3 indirmek için http://tubidy.mobi/

iPhone'a Tubidy indirmek için https://itunes.apple.com/tr/app/tubidy/

Android'e Tubidy indirmek için https://play.google.com/store adresine gidebilirsiniz.

İSTEDİĞİNİZ MÜZİĞE KOLAYLIKLA ULAŞABİLİRSİNİZ

Tubidy, Youtube bünyesinde tüm müzikleri kullanıcıya sunma imkanına sahiptir. Tubidy indiren kullanıcılar, istediği müziğe rahatlıkla erişim sağlayıp indirebilir. Bu özelliği sayesinde çok tercih edildi ve popüler hale geldi. Tubidy de bulunan alt yapı ile en yeni müzikler ve popüler sevilen şarkılar yüklenebiliyor. 

TUBİDY SİSTEMİNE KAYIT OLMA 

Tubidy aynı zamanda kullanıcılarına hem eski hem de yeni olarak bilinen sevilen albümlere rahatlıkla ulaşılmasına da katkı sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar istediği şarkıyı dinleyebiliyor. Tubidy son zamanlarda yabancı dilde şarkılar, İlahi ve Slow müzik indirmek adına da kullanılıyor. Bu uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak Tubidy sistemine kayıt olmak gerekiyor.

TÜRKİYE'DE DE YÜKSEK ARAMA HACMİNE SAHİP

Ücretsiz müzik  ve ücretsiz Mp3 indirebileceğiniz Tubidy dünyada çok fazla kişi tarafından kullanılır hale geldi. Türkiye'de de hızla yükselen bir arama hacmine sahip konuma da gelmiş bulunuyor. Öyle ki Tubidy yakın zamanda herkesin kullandığı bir site olma özelliğine sahip olacak bir konuma gelme ihtimali yüksek gözüküyor. 

13_14


TUBİDY WEB SİTESİNDE NELER YAPILABİLİR?

Sitede istediğiniz müziği Mp3 olarak dinleyebilir, sevdiğiniz müzikleri ücretsiz şekilde istediğiniz formatta indirebilirsiniz. Kullanım açısından da kolaylık sağlayan Tubidy, için ilk yapmanız gereken şey Tubidy sitesine "Sign up for an account" kısmına gidip üye olmanız gerekmektedir.

Bu adımdan sonra üyelik işlemlerinizi tamamlayıp tubidy site adresini sık kullananlar listehize ekleyebilirsiniz. Siteye kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra en üstteki "search" kısmına hangi şarkıyı, Mp3'ü indirmek istiyorsanız onu yazabilirsiniz. Bu işlemin ardından çıkan sonuçlardan herhangi birinin üzerini tıkladığınızda size birçok formatta beğendiğiniz şarkıyı, Mp3'ü, videoyu indirmek için alt alta alternatifler sıralanacaktır. Buradan istediğiniz formatı tıklayarak müzik indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

 

14_12

 

Haber Ara