Dolar

32,5719

Euro

35,0273

Altın

2.433,18

Bist

9.776,53

'2015 Perakende Günleri' için geri sayım başladı

'2015 Perakende Günleri' için geri sayım başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-21 16:00:05

'2015 Perakende Günleri' için geri sayım başladı
Perakende sektöründe danışmanlık hizmeti veren Soysal tarafından bu yıl on beşincisi düzenlenecek Perakende Günleri, 25-26 Kasım 2015 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Soysal'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 15'incisi hayata geçirilecek olan Perakende Günleri, Multi Turkey, CardFinans ve Hopi ana sponsorluğunda 25-26 Kasım 2015 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Moderatörlüğünü Derimod Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Zaim ile Murat Zaim'in yapacağı Perakende Günleri, bu yıl da B2B toplantılarla uluslararası yatırımcıları, perakende gruplarını, 'master franchiseeler'i, AVM'leri ve danışmanları bir araya getirecek.

Etkinlik kapsamında Harvard Üniversitesi Profesörü, Venezuela Planlama Eski Bakanı Prof. Ricardo Hausmann, "The Retail Revival" kitabının yazarı Doug Stephens, Brezilya Retail Design Institute'ün Kurucu Başkanı George Homer ile Kaliforniya Üniversitesi Dijital Dönüşüm Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Peter Hinssen birer konuşma yapacak.

Dünyaca ünlü siber illüzyonist Marco Tempest'in ise bir sunum yapacağı etkinlikte Atieh Group Yönetici Ortağı Dr. Bijan Khajehpour da "İran'ı ve Sunduğu Fırsatları Doğru Anlamak" oturumunda değerlendirmelerde bulunacak.

Konferansta ayrıca TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes, Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, yazar Selim İleri, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Zafer Kurşun, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Aura Retail Group Üst Yöneticisi (CEO) Ayman Al Jamil, Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, HOPİ Genel Müdürü Onur Erbay, RetailNext EMEA Bölgesi Pazarlama Başkanı Mike Taylor, Sensormatic CEO'su İsmail Uzelli, Turkcell Kurumsal Satış Grup Başkanı Tuğrul Cora, Tchibo GMBH/ Gıda-Dışı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Küçük Tanşu, İç Mimar KRN Mimarlık, Kurucu Sinan Kuran ile Destek Menkul Değerler Stratejisti Ahmet Mergen de yer alacak.

Perakende Günleri ikinci günün sonunda sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği Perakende Güneşi Ödülleri Töreni'yle son bulacak.

Haber Ara