Dolar

32,5027

Euro

34,7530

Altın

2.495,33

Bist

9.524,59

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı | 20 bin öğretmen hangi bölümlerden atanacak?

Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan atama bekleyen binlerce öğrenciyi sevindirdi. Erdoğan açıklamasında 'Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız.' dedi. Haberi alan öğretmen adayları da 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı hangi bölümlerde olacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. 20 bin öğretmen hangi bölümlerden atanacak? 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-23 14:45:32

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı | 20 bin öğretmen hangi bölümlerden atanacak?

Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan atama bekleyen binlerce öğrenciyi sevindirdi. Erdoğan açıklamasında "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız." dedi. Haberi alan öğretmen adayları da 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı hangi bölümlerde olacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. 20 bin öğretmen hangi bölümlerden atanacak? 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı

Erdoğan'dan "20 bin öğretmen ataması müjdesi" geldi. Öğretmen olma hayali kuran binlerce kişi haber ile sevindi. Atama bekleyenler 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı hangi bölümlerde olacağını araştırır oldu. 20 bin öğretmen hangi bölümlerden atanacak?

20 bin öğretmen hangi bölümlerden atanacak?

20 bin öğretmen atamasının hangi branşlarda ve ya hangi bölümlerde yapılacağı henüz açıklanamdı. 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Atama takvimi ilerleyen zamanlarda Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde takvim oluşturulup açıklanması bekleniyor. 

Erdoğan'dan "20 bin öğretmen ataması" açıklamsı

Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: Öğretmen adaylarımızla bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız."

Haber Ara