Dolar

32,4903

Euro

34,8532

Altın

2.484,73

Bist

9.530,47

2 takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi

0-0 sona eren Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ardından 2 takımın hocaları maçı değerlendirdi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-22 23:46:36

2 takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi
0-0 sona eren Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ardından 2 takımın hocaları maçı değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 10 kişi kaldıkları için 1 puanın kötü olmadığını söyledi.

"Bu maçla birlikte ne şampiyon olacağız ne de şampiyonluğu kaybedeceğiz. Tabii ki kazanmak istiyorduk ama bir taraftan bakıldığında da 10 kişi kaldık. Geçen sene bunun gibi maçlarda kaybetmiştik. 10 kişiyle 1 puanın kötü olduğunu düşünmüyorum"

Tudor, Cüneyt Çakır'ın çok iyi bir hakem olduğunu söyleyerek, "Ben Cüneyt Hoca'ya güveniyorum. Bir hata yaptıysa da bunu isteyerek yapmadığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

"RAKİP 10 KİŞİ KALMIŞKEN ÇOK SEVİNEBİLECEĞİMİZ BİR SONUÇ OLMADI"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da rakiplerinin 10 kişi kaldığına işaret ederek, 0-0'ın sevinecekleri bir sonuç olmadığını dile getirdi.

"Oyuna bakıldığı zaman iki takımın da birbirine üstün tarafları var. Her iki taraf da birbirlerinin zaaflarına uygun oynadılar. İlk yarıda çok çok iyi olmasa da, nispeten maçta öne geçecek fırsatları yakaladık. İkinci yarıda Galatasaray ritmi elinde tuttu. Kırmızı karta kadar maç bizim yarı sahamızda geçti. Kırmızı karttan sonra kontrolü aldık ancak bu topun kontrolü oldu ve ceza sahası içindeki hamleleri yapamadık. Son 20 dakikada rakip 10 kişi kalmışken çok sevinebileceğimiz bir sonuç olmadı"

Rakip kulübeyle yaşadığı etkileşimle ilgili olarak konuşan Aykut Kocaman, "2 seferdir rakip kulübelerden bu tarafa doğru bir etkileşim geliyor. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Bunun cevabını diğer kulübenin vermesi gerekiyor" dedi.

Kocaman, maçın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili ise, zorluk derecesi yüksek maçlarda hakemlere hak vermemenin insafsızlık olacağını ifade etti.

Haber Ara