Dolar

32,3655

Euro

34,9616

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

2 polisin katledilmesini PKK üstlendi

Şanlıurfa'da bugün 2 polisin öldürülmesi olayını PKK üstlendi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-22 15:38:38

2 polisin katledilmesini PKK üstlendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan iki polis memuru evlerinde ölü bulundu. Aynı evde kalan üçüncü bir polis memurunun olduğu iddia edildi. Ancak üçüncü polis memurunun nerede olduğu henüz öğrenilemedi.

ANF'de yer alan habere göre, HPG'den yapılan açıklama şöyle:

"22 Temmuz günü bir Apocu fedai timi, Suruç katliamına misilleme olarak bugün sabah 06.00 sularında Ceylanpınar'da DAİŞ çeteleriyle işbirliği içinde olan 2 polise karşı bir cezalandırma eylemi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda Feyyaz Özsahra ve Okan Acar isimli polisler öldürülürken, öldürülen polislerin silah ve kimliklerine el konulmuştur."  Mesaiye gelmeyince ortaya çıktı

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'nde biri Terörle Mücadele Şubesi'nde diğeri Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 2 polis memurunun bugün göreve gelmemesi ve telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evlerine gitti. Polislerin yaşadığı TOKİ'ye ait eve giden polisler, ev arkadaşı olan 2 meslektaşını başlarından tabancayla birer kurşunla vurulmuş cansız bedenleriyle karşılaştı.

Kimlikleri tespit edildi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürülen iki polisin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar olduğu öğrenildi. 

Evde kalan 3. polisin nerede olduğu bilinmiyor

Öte yandan, evde 3 polis arkadaşın ikamet ettiği belirtilirken, 3. polisin ise nerede olduğu henüz öğrenilemedi. Polislerin hayatını kaybettiği binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Valilik'ten açıklama: Kapıda zorlama yok

Şanlıurfa Valiliği tarafından bir yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada polis memurlarının kaldığı evin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilemediği vurgulandı. Valiliğin açıklaması şöyle: 

"Bugün saat 10 civarında Ceylanpınar İlçesi Bahçelievler mevkiinde 2 polis memurumuz ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik  savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir."

Sinir krizi geçirdiler

Ceylanpınar ilçesinde ölü bulunan 2 polis memurundan Okan Acar'ın (24) Niğde'deki baba ocağında hüzün var. Acar'ın (24) Selçuk Mahallesi Taşkın Sokak'ta ikamet eden ailesine acı haberin ulaşmasının ardından, anne Zehra Acar ve bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

l1

s2_1

pol9

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara