Dolar

32,3908

Euro

35,0669

Altın

2.326,30

Bist

9.079,97

2 ilde bombalı saldırı uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Elazığ ve Malatya emniyet müdürlüklerine yazı göndererek, bombalı saldırı olabileceği uyarısında bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-11 15:47:17

2 ilde bombalı saldırı uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, Elazığ ve Malatya emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda, bombalı saldırı uyarısında bulunuldu. 10 Mart'ta Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne internet üzerinden ihbar geldiğine dikkat çekilen yazıda, ihbar mektubuna yer verildi. Mektupta, şu ifadeler yer aldı:

“Ben geçen yıl Malatya'dan cihat etmek üzere Suriye'ye gittim. İki hafta önce Adıyaman'a döndüm. Adıyaman'da bulunan cihatçı üç arkadaş bu hafta cuma vakti camiye gitmeyenlerin yoğun olarak bulunduğu Malatya ve Elazığ'daki en büyük iki alışveriş merkezine bombalı araç ile saldırı yapacaklar. Araçlardan birisi 34 plakalı fluence, diğeri beyaz focus. Plakasını hatırlamıyorum. Biraz önce yola çıktılar. Bu iki yerin de keşfini geçen hafta kısa boylu, yeni tıraş olmuş hafif sarı saçlı Muhammet isimli arkadaş yapmış. Araçları park ettikten sonra patlatmayı düşünüyorlar. Ancak arkadaşlardan Ebu Hamza kod adını kullanan hafif kirli sakallı, beyaz tenli 1.70 boyunda konuşması düzgün olan arkadaş eğer araçlar olmazsa kendisini patlatmayı göze almış durumda.”

Emniyet Genel Müdürlüğünün yazısında, “Konuyla ilgili ihbar içeriğinde geçen araç ve eşkal bilgileri olan şahıslar üzerinde hassasiyetle durulması, son dönemde ülkemiz genelinde artan terör eylemleri de göz önünde bulundurularak, konunun önemle takip edilmesi hususunda gereğini Malatya-Elazığ İl emniyet müdürlüklerinden, bilgilerini Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Umum İl Emniyet Müdürlüklerinden arz ederim" denildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara