Dolar

32,3602

Euro

34,9541

Altın

2.325,31

Bist

9.079,97

19 Mayıs Maltepe'de 'Meşaleli Yürüyüş' ile kutlandı

Maltepe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Meşaleli Yürüyüş' düzenledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-19 22:22:52

19 Mayıs Maltepe'de 'Meşaleli Yürüyüş' ile kutlandı
Maltepe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Meşaleli Yürüyüş' düzenledi.

Maltepe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü sebebiyle meşaleli yürüyüş gerçekleştirdi. Maltepe Belediye binası önünden başlayan yürüyüşe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar meşalelerini yakarak marşlar eşliğinde Maltepe Meydanı'na yürüdü.

"Gençler Cumhuriyete sahip çıkacak"

Yürüyüş sırasında açıklama yapan Başkan Kılıç, Türk gencine duyduğu güveni vurguladı. Gençlerin Atatürk devrimlerine sahip çıkacaklarına inandığını belirten Kılıç, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı Maltepeli hemşerilerimizle birlikte Bağdat Caddesi'nde her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 'Meşaleli Yürüyüş' ile başlattık. Maltepe Meydan'da binlerce kişinin bir araya geldiği etkinlikler ile hem Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmış olacağız hem de Atatürk'ün gençliğe bıraktığı bu bayramı gençlerimizle birlikte, bütün Maltepeli hemşerilerimizle birlikte kol kola kutlamış olacağız. İnanıyorum ki Türk gençliği, Mustafa Kemal'in Cumhuriyeti kendilerine emanet ettiği gençler, Atatürk'ün devrimlerine ve Cumhuriyete sahip çıkacak" dedi.

Action Team coşturdu

Yürüyüş Maltepe Meydan'da son buldu. Meşaleli Yürüyüş öncesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Action Team, Maltepe Meydanı'nda paten ve bisiklet gösterisi sundu. Birbirinden tehlikeli hareketleri rahatlıkla sergileyen gösteri takımına vatandaşlar alkışlarla destek verdi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara