Dolar

32,4995

Euro

34,8256

Altın

2.489,79

Bist

9.548,58

16. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirilecek

GYODER tarafından düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl 17 Nisan'da İstanbul'da yapılacak

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-04 16:11:53

16. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirilecek
Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından bu yıl 16'ncısı gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi 17 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek.

GYODER'den yapılan açıklamaya göre, gazeteci ve sunucu Deniz Bayramoğlu'nun moderatörlüğünde tüm gün sürecek zirvede, sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimler, sektöre ilişkin yeni gelişme ve beklentileri değerlendirecek.

2015 ve 2017 yılları dışında 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 16'ncısı 17 Nisan Salı günü Uniq İstanbul'da gerçekleştirilecek.


- Sektörün liderleri "Konutun Dinamikleri"ni ele alacak


Verilen bilgiye göre, Gayrimenkul Zirvesi, Monocle gibi dünya markası haline gelen dergisi, radyosu, mağazaları ve farklı girişimleriyle tanınan yayıncı ve reklamcı Tyler Brule'un Geleceğin Marka Şehirleri içerikli konuşmasıyla başlayacak. Tyler Brule, "Gelişimini heyecanla takip etiğim şehirlerin başında geliyor" dediği İstanbul'a yönelik görüşlerini de paylaşacak.

GYODER Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici ve Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Gayrimenkulün Genetik Hafızası" başlığı altında gerçekleştirecekleri sunumlarında; Türkiye'nin Gayrimenkul Hafızası Nasıl Çalışıyor?, Gayrimenkulün Geçmişi ile Geleceğin Haritasını Çıkarmak Mümkün mü?, Yarının DNA'sı İçin Dün ve Bugün Bize Ne Anlatıyor?, Sektörün Genetiği Hangi Yönde Değişecek?, Gayrimenkul İçin Kusursuz Gen, Düş mü Gerçek mi? konularını değerlendirerek, Türkiye'de gayrimenkulün tarihsel gelişimine ışık tutacak.

Gayrimenkul Sektörü ile DNA'nız Uyuştu mu? başlıklı oturuma katılacak Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve The Land of Legends Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin de aralarında bulunduğu önemli isimler, farklı sektörlerden gayrimenkul sektörüne geçenlerin beklentilerini, sektörün avantajları ve dezavantajlarını tüm yönleriyle değerlendirecek.

Öğleden sonraki açılış konuşmasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yapacağı zirvenin ikinci oturumu, gayrimenkul sektöründe öne çıkan isimlerin katılımıyla gerçekleşecek. "Konutun Dinamikleri" başlıklı oturumda, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, SİNPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; sektörün son durumu, yeni yönetmeliğin sektöre neler getirdiği, İstanbul'un konut ihtiyacına genel bakış, uygun fiyatlı konutların inşası ve yabancıya konut satışı konularını tüm detaylarıyla ele alacak.

Zirve, "Gayrimenkulde Tercihlerin DNA'sı Değişiyor mu?" başlıklı üçüncü oturum ve "Gayrimenkulün Ekonomisi ve Finansmanı" başlıklı dördüncü oturumun ardından son erecek.


- "Gayrimenkulün geleceğini konuşacağız"


Açıklamada görüşlerine yer verilen GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, Türkiye ekonomisi için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünün detaylıca konuşulacağı geniş perspektifli bir zirve gerçekleştireceklerini belirterek, "Birbirinden değerli sektör liderleri, kanaat önderleri, ekonominin nabzını tutan deneyimli yazarlar ve alanında uzman profesyonellerin; yeni fikir, öneri ve çözümlerini paylaşacağı bu zirvede, gayrimenkulün geleceğini konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Haber Ara