Dolar

32,5430

Euro

34,9066

Altın

2.427,70

Bist

9.645,02

16 aylık bebeğe 48 saat işkence

Amerika'da uyuşturucu etkisindeki sadist bebek bakıcısı kadın, 16 aylık çocuğu işkence ederek öldürdü.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-25 20:11:43

16 aylık bebeğe 48 saat işkence

Amerika'nın New York şehrinde uyuşturucu etkisindeki sadist bebek bakıcısı kadın, 16 aylık çocuğu işkence ederek öldürdü.

7 FARKLI SUÇTAN TUTUKLANDI

Amerika'nın New York şehrinde yaşayan Marta Delgado (25) yeni daireye taşınma telaşı sırasında 16 aylık bebeği Anthony Delgado'yu, bebek bakıcısı Gloria Fields'a emanet etti. Küçük Anthony'i yüzünü defalarca yere vurarak ve çeşitli işkencelerle öldürdüğü iddia edilen Gloria Fields (31) polis tarafından cinayet, ağırlaştırılmış çocuk istismarı ve farklı yedi suçtan ötürü tutuklandı.

BOYA KALEMİYLE CİNSEL İSTİSMAR!

İlk duruşmasına çıkarılan cani bebek bakıcısı, küçük Anthony'e boya kalemiyle cinsel istismarda bulunduğu ve 36 saat boyunca tacize devam ettiğini, polise verdiği ifadesinde itiraf etti. Savcının açıklamasında, küçük Anthony'nin kaba kuvvet kaynaklı başında ve gövdesinde oluşan yaralanmalara bağlı olarak pazar günü hayatını kaybettiği dile getirildi. Savcı, Gloria Fields'ın vahşice ve tiksindirici bir şekilde 16 aylık bebeğe işkenceler ederek ölümüne sebep olduğu için müebbet hapis cezası istedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Duruşma salonunda okunan resmi suçlamalarda; bakıcı Gloria'nın Anthony'e renkli boya kalemi ile cinsel istismarda bulunduğu, 36 saat boyunca da o şekilde tuttuğu ayrıca gaddar bakıcının maktul bebeği önce bebek arabasına bağladığı ardından yüzü önce yere gelecek şekilde kafasını defalarca zemine vurduğu ifadeleri dillendirildi. Olaydan sonra bakıcı Gloria'nın pazar akşamı 18:41'de bebeğin annesi Marta Delgado'ya mesaj yazarak, cinayeti Anthony'nin parkta oynarken düştüğü şeklinde haber verdiği açıklandı. Mahkeme salonunda dile getirilen iddiaları duyan bebeğin yakınlarından bazıları sinir krizleri geçirdi. Duruşma sırasında küfürler ederek bağırmaya başladılar. Bunun üzerine küçük Anthony'nin bazı yakınları mahkeme salonundan çıkarıldı.

48 SAAT BOYUNCA İŞKENCE

Savcılık makamı Fields'ın hafta sonu bebeğe baktığı esnada birkaç kez uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiğini belirtti. Staten Adası savcısı Michael McMahon yaptığı açıklamada: "Cani kadın 48 saat boyunca 16 aylık bebeğe sistemli bir şekilde işkence uyguladı. Bu dünya üzerinde hiçbir canlı, hele ki 16 aylık bir bebek, korkunç işkencelerle ölmeyi hak etmiyor." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Polisin mahkemeye sunduğu belgelerde Fields'ın daha önce 9 kez çeşitli suçlardan tutuklandığı kaydedildi. Polis tutanaklarında ayrıca pazar günü sorguya alınan Fields'ın uyuşturucu etkisinde olduğunu belirtildi.

 

Haber Ara