Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

15 yaşındaki çocuk camide babasını vurdu

İstanbul Sarıyer'de 15 yaşındaki bir çocuk tartışı babasını ve yanında bulunan bir kişiyi camide namaz kılarken av tüfeğiyle yaraladı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-01 18:51:25

15 yaşındaki çocuk camide babasını vurdu
İstanbul Sarıyer'de 15 yaşındaki bir çocuk tartışı babasını ve yanında bulunan bir kişiyi camide namaz kılarken av tüfeğiyle yaraladı.

Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi'nde buluna Kaptanı Derya Cezayirli Hasan Paşa Camii'de 15 yaşındaki çocuk tartıştığı babasını ve olay esnasında camide bulunan bir kişiyi yaraladı. Edinilen bilgi ve iddialara göre olay, ikindi namazı esnasında meydana geldi. Babasıyla tartışan 15 yaşındaki G.A., babasının camiye gitmesi sonrasında evden aldığı tüfekle Kaptanı Derya Cezayirli Hasan Paşa Camii'de babası A.A.'ya ateş eti. Açılan ateş sonucunda baba A.A. ile olay esnasında camide ulunan Y.D. adlı bir vatandaş yaralandı. Olay sonrasında kaçan G.A. kısa sürede yakalanırken, vatandaşlar yaralılar için ambulans çağırdı. Yaralı iki şahıs ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

(Mustafa Bakırhan - Mustafa Biçer / İHA)
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara