Dolar

32,5642

Euro

34,7387

Altın

2.492,67

Bist

9.524,59

15 gündür kayıp oğlunu arıyor

15 gündür kayıp oğlunu arıyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-18 13:41:35

15 gündür kayıp oğlunu arıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı, 17 yaşındaki oğlu Altınay Subaşı'nın 15 gündür kayıp olduğunu söyledi.

Subaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun 4 Haziran'da eve gelmemesi üzerine durumu resmi mercilere bildirdiğini, ancak bugüne kadar olumlu bir netice alamadıklarını söyledi.

Karneler alınmadan önce notlarının düşük olduğunu anlayan oğlunun huzursuz olduğunu anımsatan Subaşı, şöyle konuştu:

"Oğlum sınıf tekrarı yapacaktı. Biz de derslerine çalışması yönünde nasihatte bulunduk. Onun böyle baskı altında kaldığını, evden, bizden bu şekilde soğuyup da bizi terk edeceğini hiç tahmin etmiyorduk. Oğlumdan 15 gündür haber alamıyoruz. Elimize bir ara Van'da olduğu yönünde bilgi ulaştı. Otogar müdürüne 'amca beni İstanbul'a gönder' demiş. 15 gündür evimizde cenaze var gibi. Oğlumu arıyoruz ancak bulamıyoruz. Yetkililere ve vatandaşlara Allah rızası için haber veriyoruz. Eğer çocuğumuzu görür veya herhangi bir bilgiye ulaşırlarsa emniyet güçlerimize haber versinler. Çocuğumuza kavuşalım. Evladın kaybolmasının bu kadar acı olduğunu bilmiyorduk. Bizim başımıza geldi. Allah kimsenin başına getirmesin. Oğluma da bizi meraktan kurtarması ve araması için çağrıda bulunuyorum. Gecemiz gündüzümüz bir değil."

Anne Şahide Subaşı ise oğlunu gören ve nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için kendilerine haber vermesini istedi.

Haber Ara