Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

'13 değil sadece 4 yıl istiyorum'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezileri kapsamında Malatya'da konuştu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-24 22:03:27

'13 değil sadece 4 yıl istiyorum'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala Malatya'da halka seslendi. Türkiye'de herkesin birbirine karşı kavgalı hale geldiğini, bunun da sorumlusunun AK Parti hükümeti olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ben onlar gibi 13 yıl istemiyorum. Ben sizden sadece 4 yıl yetki istiyorum" dedi.

Ajansların haberine göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu, ülkenin vatandaşların düşündüğünden daha da ağır bir krizin içerisinde olduğunu belirterek, "Kardeş kardeşe düşman olmaya başladı" dedi. 

7 Haziran'da sandığa giderek oylarını kullandıklarını ve seçimlerini yaptıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Şimdi 1 Kasım'da yeniden sandığa gideceğiz, neden? Vatandaş oyunu kullandı, niye bunu beğenmediniz? Neden koalisyon kurmadınız? Türkiye'yi bu ateş çemberinden çıkacak olan yine bu milletin azim ve kararlığı. 1 Kasım'da mutlaka ama mutlaka sandığa gitmeliyiz, oyumuzu kullanmalıyız" dedi.

'ÜLKEYE BARIŞ VE HUZUR GETİRECEĞİM'

"Söz veriyorum bu ülkeye barışı ve huzuru getireceğim" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Emekliye, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye vereceğim. Taşerondan işçileri kurtaracağım, herkesin kadrosu olacak. Asgari ücret net bin 500 lira olacak. Annelere söz veriyorum, çocuklarınızı tam gün okula göndereceksiniz. Sabah okula akşam evine gelecek. Öğle yemeğini okulda öğretmenleriyle bedavaya yiyecekler. Beslenme çantası olmayacak. Ben onlar gibi 13 yıl da istemiyorum. Ben sizden sadece 4 yıl yetki istiyorum. Bakın bakalım bu ülke adam gibi nasıl yönetilirmiş, terör nasıl bitermiş, bu ülkeye huzur nasıl gelirmiş. Ben bunu vadediyorum size. Ben siyaseti kavga alanı olarak görmüyorum, siyaseti köşeyi dönme aracı olarak görmüyorum. Ben siyaseti vatandaşı soyma olarak görmüyorum, ben siyaseti vatandaşa hizmet etme aracı olarak görüyorum. Ben size hizmet etmek istiyorum."

Haber Ara