Dolar

32,5737

Euro

35,0006

Altın

2.432,79

Bist

9.753,97

'10 Saniye' Oyunu, İzleyicisiyle Buluşuyor

Kadıköy Boa Sahne farklı oyunları izleyici ile buluşturmaya devam ediyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-23 15:02:08

'10 Saniye' Oyunu, İzleyicisiyle Buluşuyor

Serkan Güzel/Timeturk

"Ülkenin en iyi ve prestijli okullarından William College'tan işlediği bir suç üzerine kovulan çocuğunu, okula geri aldırmak için ne gerekiyorsa yapacak olan Zeynep ile rehber öğretmeni Elif'in şiddet, taciz, etiket başlıkları altında gerçeği ‘aramasını' ya da ‘kaybetmesini' anlatan, yetiştirilen çocuğun mutluluğunu mu itibarını mı gözetmemizi sorgulatan bir oyun “10 Saniye”.

boa3

Yıllardır ‘'kutsallık'' kavramının anne ve öğretmenlere uygun olduğunu vurgulamışızdır. Peki ya gerçekten her anne ve öğretmen kutsal mı?
Patolojik bir anne olamaz mı? Ya da sapkın bir öğretmen? Ya da her ikisi de sevgi dolu ve bir o kadar yalnız. Zeynep ve Elif'i karşı karşıya getiren bu oyun; eğitimin sistemi, çarpık aile ilişkileri ve etiket kavramlarının çocuk psikolojisini nasıl şekillendirebileceğine dair bir bakış."

boa4

Baba Ocağı, Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı, Annem Uyurken, Galip Derviş, Ayrılsak da Beraberiz dizileri ve Mazi Yarası, Kedi Özledi, Guruldayan Kalpler, Kaygı, Yok Artık, Kaçma Birader gibi önemli filmlerde farklı rollerde başarılı bir performans sergileyen Algı Eke ile Körfez Ateşi, Hatırla Sevgili, Kızlar Yurdu, Kara Yılan, Doktorlar, Gün Akşam Oldu,Böyle Bitmesin, Bu Sayılmaz, Avlu dizileri ve Hacivat ile Karagöz Neden Öldürürüldü, Barda, Kıskanmak, Atlıkarınca, Gişe Memuru, Yeraltı, Sarıkamış 1915, İstanbul Kırmızısı, Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmlerinden farklı rollerde başarılı bir performans sergileyen bir başka usta oyuncu Nergis Öztürk bu güzel oyunda sahneyi paylaşıyor. Nergis Öztürk benim en beğendiğim oyuncuların başında gelir. Karakteristik yüz ifadesi ile dizi,film ve sahneye çok yakıştırdığım bir oyuncu. Onu izlemek çok heyecanlı olacak. Yönetmen ise Serkan Üstüner. Kendisi; Fosforlu, Medet, Demir, Çıkmaz Sokak Çocukları, Kral, Gloria, Yalnızlıkla Nasıl Savaşılır başarılı oyunları yönetmiş çok yetenekli bir isim. 

boa6

 Oyun 15 Ocak 2020 Çarşamba 20:30'da Kadıköy Boa Sahne'de. Bu güzel oyunu kaçırmayın!

Haber Ara