Dolar

32,3781

Euro

35,0346

Altın

2.326,48

Bist

9.142,40

1 Kasım için hava durumu

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre 1 Kasım Pazar günü fırtınanın etkili olacağı öğrenildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-30 08:57:34

1 Kasım için hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz bölgeleri için yarından itibaren etkili olacak fırtına uyarısı yaptı.

Cumartesi öğleden sonra başlayıp etkisini her geçen saat artırması beklenen rüzgâr, önce “kuvvetli fırtına”, sonrasında ise “tam fırtına” şeklinde esecek.

Fırtına etkisini seçimlerin yapılacağı pazar günü de sürdürecek.

Meteoroloji, başta balıkçı ve denizciler olmak üzere tüm vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da 1 Kasım 2015 seçimlerinin yapılacağı Pazar günü yurt genelinde beklenen hava durumunu değerlendirdi.

Kuzey ve Doğu kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava beklendiğini belirten Bakan Eroğlu, “Doğu Karadeniz kıyılarındaki illerimiz Giresun, Trabzon, Rize ile Ordu, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Van, Bitlis, Siirt, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağmurlu ve sağanak yağışlı olmasını tahmin ediyoruz. Diğer bölgelerimizin ise parçalı az bulutlu geçeceğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ANKARA PARÇALI VE AZ BULUTLU 14, İSTANBUL PARÇALI VE ÇOK BULUTLU 16, İZMİR PARÇALI BULUTLU 19”

Seçim günü rüzgarın, Marmara ile Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz kıyılarında Batı ve Kuzeybatı yönlerden kuvvetli 40-60 kilometre olarak esmesi beklendiğini vurgulayan Eroğlu bazı illerde beklenen hava sıcaklıklarıyla ilgili şunları kaydetti:
“Ankara parçalı ve az bulutlu 14, İstanbul parçalı ve çok bulutlu 16, İzmir parçalı bulutlu 19, Antalya az bulutlu 25, Adana az bulutlu 28, Samsun parçalı ve çok bulutlu 15, Trabzon parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı 14, Erzurum parçalı ve çok bulutlu 9, Diyarbakır az bulutlu 18, Afyonkarahisar parçalı ve az bulutlu 13 derece tahmin ediliyor.”

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara