Dolar

32,5338

Euro

34,9168

Altın

2.420,63

Bist

9.722,09

'1 Kasım'dan sonra hesap soracağız!'

AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, seçimlerden sonra Doğan Grubu, Sözcü ve Cumhuriyet'i ima ederek hesap soracaklarını söyledi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-28 02:03:44

'1 Kasım'dan sonra hesap soracağız!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, önemli açıklamalarda bulundu. Doğan Grubu, Sözcü ve Cumhuriyet'i ima eden Ünal, "1 Kasım'dan sonra bunlardan mutlaka ve mutlaka hesap soracağız" dedi.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Musa Yücel'in talebi ve Ankara 5. Sulh Ceza Hakimi Yunus Süer'in kararı ile Koza İpek Holding'e hukuksuz bir şekilde kayyum atanmasının yankıları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eski Danışmanı ve metin yazarı AK Parti Milletvekili Aydın Ünal ilginç ifadeler kullandı.

"1 KASIM SEÇİMLERİNİ BEKLİYORUZ, SONRA..."

AHaber'de canlı yayına katılan AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, 1 Kasım seçimlerini beklediklerini, aralarında Sözcü, Cumhuriyet ve Hürriyet gibi gazetelere de seçimlerden sonra hesap soracaklarını söyledi.

"ŞİMDİ ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI, ÇOK BASKI VAR"

Aydın Ünal  "1 Kasım'dan sonra bunlardan mutlaka ve mutlaka hesap soracağız. Sözcü gazetesi her gün hakaret ediyor.” dedi. “Peki şimdi niye bir şey yapılmıyor?” şeklindeki soruya Ünal, “Türkiye'nin üzerinde çok baskı var. Siz bir şey söyleseniz basına müdahale ediliyor deniliyor, dünyaya bu söyleniyor. Şu anda çok rahat bir ortamda değiliz ama 1 Kasım'dan sonra bunların tamamından hesap sorulacak." diye konuştu.

Haber Ara