Dolar

32,3756

Euro

34,9900

Altın

2.325,96

Bist

9.090,31

1 ay içinde aynı aileden 6 can kaybı!

Rize'de 5 kişinin 1 ay içerisinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği aileden bir kişi daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Fatma Duman (53), Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aileden 6 kişinin daha koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-18 16:52:22

1 ay içinde aynı aileden 6 can kaybı!

İstanbul'da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca götürüldükleri hastanede yapılan koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Muhammet Genç hastanede, oğlu Burak Genç ise evde tedaviye alındı.

Evde karantinada olan Burak Genç, geçirdiği kalp krizi sonucu 6 Kasım'da hayatını kaybetti. Burak Genç'in cenazesi, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi.

3 çocuk babasıydı

Oğlu Burak Genç'in ölüm haberinin ardından hastanede durumu ağırlaşan Muhammet Genç ise 12 Kasım'da yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Muhammet Genç, salgın tedbirleri altına kılınan cenaze namazının ardından, daha önce oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında defnedildi.

download_81

Aynı aileden 3 kişi daha öldü

Aynı aileden Bünyamin Genç 1 Aralık'ta, İbrahim Genç (53) 4 Aralık'ta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık'ta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve Ali Genç'in kardeşi Fatma Duman da dün hayatını kaybetti. Aynı aileden 6 kişinin de koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi.

Taziyede virüs kaptıkları ortaya çıktı

Rize'de, yaklaşık 1,5 ay içinde koronavirüsten yaşamını yitiren aynı aileden 6 kişi ile tedavisi süren 6 akrabalarının, taziyede virüs kaptıkları ortaya çıktı. Covid-19 tedavisi gördüğü evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Burak Genç'in cenaze ve taziyesinde bir araya gelen aile bireylerine virüsün yayıldığı öğrenildi.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara