Dolar

32,3660

Euro

34,9644

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Zürih-Osmanlıspor maçına doğru

Zürih-Osmanlıspor maçına doğru

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-28 21:58:30

Zürih-Osmanlıspor maçına doğru
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Zürih ile karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, yarınki maçı en az hata yapan takımın kazanacağını söyledi.

Maçın oynanacağı Letzigrund Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Akçay, Zürih takımının gücünün hem geçmişinde hem de kulüp yapısında gizli olduğunu belirterek, "Kupa sahibi olan ve bu ülkenin önemli takımlarından biriyle oynayacağız. Çok saygı duyduğumuz bir rakip, gücünü biliyoruz. Villareal karşısında maçın sonuna kadar gösterdikleri taktik, fiziksel güç bizi bu konuda çok dikkatli olmaya itiyor." dedi.

Rakibin güçlü oyunculara sahip olduğuna değinen Akçay, "Yaş ortalaması olgun bir takım ve gelecekle ilgili planlarının tekrar lige geri dönmek olduğunu anlıyorsunuz. Güçlü silahları var ancak kazanmanın sihri mücadele olacak yarın." şeklinde konuştu.

Sahaya iki takımın da kazanmak için çıkacağını kaydeden Akçay, "Az hata yapan maçı kazanacak, umarım bizim lehimize olur." ifadesini kullandı.

Maçın favorisinin kim olduğu yönündeki bir soruya Akçay, "Bana göre Zürih takımı. Kağıt üzerinde belki bizim Süper Lig'de bir takım olarak görünmüş olmamız bu gerçeği değiştirmiyor. Tecrübeli bir ekole sahipler, tecrübeli bir takım ve bunu yarın da sahaya yansıtacaklar diye düşünüyorum. Futbolun şöyle bir kuralı vardır; eğer rakibinize saygı duymazsanız, sizden intikamını alır. Biz bu gerçeği bilerek ve avucumuzun içinde aklımızı tutarak, yarınki müsabakaya çıkacağız." yanıtını verdi.

Osmanlıspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Avdija Vrsajevic ise "İlk defa mücadele ettiğimiz Avrupa arenasında başarılı sonuçlar almaya çalışacağız. Kolay bir maç olmayacak ama kazanıp gruptan çıkmak adına iyi bir avantaj yakalamak amacındayız." değerlendirmesinde bulundu.


- Osmanlıspor maça hazır


Osmanlıspor, son çalışmasını maçın oynanacağı statta yaptı.

Letzigrund Stadı'ndaki futbolcuların hırslı oldukları gözlenirken, idman taktik çalışmayla tamamlandı.

Yarın TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Rus hakem Aleksei Eskov yönetecek.

Gruptaki diğer maçta ise Rumen temsilcisi Steaua Bükreş, sahasında İspanya'nın Villarreal ekibiyle karşılaşacak. Bükreş kentindeki Ulusal Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 20.00'de başlayacak.


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara