Dolar

32,4957

Euro

34,8199

Altın

2.489,41

Bist

9.539,26

Ziraat Bankası rakiplerinden çekinmiyor

Ziraat Bankası rakiplerinden çekinmiyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-04 15:59:45

Ziraat Bankası rakiplerinden çekinmiyor
Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Ziraat Bankası'nın sportif direktörü Barış Hamaz, "Şampiyonlar Ligi'nde işimizin hiç de kolay olmayacağını söyleyebilirim ama bir endişemiz veya çekincemiz de yok" dedi.

Yeni sezonda DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekleri B Grubu'ndaki takımlara bakıldığında işlerinin hiç de kolay olmayacağını belirten Hamaz, yaptığı yazılı açıklamada "Fransa şampiyonu Paris Volley, Almanya şampiyonu Friedrichshafen ve Rusya liginin en iyi takımlarından Dinamo Moskova'nın da olduğu B Grubu'nda yer almamız nedeniyle herhangi bir endişemiz veya çekincemiz yok" ifadesini kullandı.

Güçlü rakiplerin bulunduğu bir grupta olmanın Ziraat Bankası için belki de iyi olacağını kaydeden Hamaz, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız her setin bizim için büyük önemi var. Her zaman birlik içinde en üst kalitede oynamamızı gerektiriyor. Burada kolay takım olmayacağını biliyoruz ve bizim de taraftarımız ve çalışanlarımızla beraber ne kadar büyük bir ekip olduğumuzu şimdi Avrupa'ya gösterme zamanı olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Büyük beklentilerle yola çıkmadıklarını vurgulayan Barış Hamaz, açıklamasını şöyle tamamladı:

"İki sene önce, yetişen gençlerimizle birlikte buralara adım adım gelmeyi ve her geçen sene üzerine bir şeyler koyarak ilerlemeyi hedefledik. Ziraat Bankası, daha önceki yıllarda Challenge ve CEV Kupalarında belirli başarılar elde etmiş bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa mücadele edeceğiz. Hem kulübümüz hem de gençlerimiz adına önemli bir deneyim olacak. Sorumluluğumuzun farkındayız, üzerimize düşenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Kulübümüzün değişen vizyonuyla beraber A takım, altyapılar, antrenörlerimiz ve kurum çalışanlarıyla bir aile olarak emin adımlarla yol aldığımızı söyleyebilirim. Geçen sene Türkiye'de göstermiş olduğumuz başarı grafiğini, taraftarımız ve çalışanlarımızın da desteği ile inşallah Avrupa'da da göstermek için daha çok çalışacağız."

Haber Ara