Dolar

32,5437

Euro

34,9819

Altın

2.430,62

Bist

9.745,28

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın ardından

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın ardından

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-05 11:58:49

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın ardından
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Asbaşkanı Şahin Özer, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gerçekleştirilen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası ile ilgili "Marmara Denizi hala yaşıyor, hala daha canlı" dedi.

Özer, şampiyonanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 takım, 60 sporcunun katıldığı organizasyonda, son yılların en güzel yarışmalarını izlediklerini söyledi.

Şampiyonanın oldukça güzel geçtiğini ve bundan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Özer, "Hep birlikte şahit olduk ki Marmara Denizi hala yaşıyor, hala daha canlı. Zıpkınla balık avı da bu güzellikleri ortaya çıkaran güzel bir spor branşı. Bu nedenle federasyon olarak çok mutluyuz' diye konuştu.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da güzel bir organizasyonu daha bitirmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Bandırma olarak artık, büyük organizasyonları da yapmaya başladıklarını dile getiren Mirza, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun önderliğinde yaptık bu organizasyonu. Bandırma'yı iyi temsil ettik. Bizim için Bandırma'nın marka kent olması önemli. Her açıdan tanınması çok önemli. Buraya ilk defa gelen insanlar var federasyon yetkililerinin, teknik heyetin, sporcuların içinde. Hepsi güzel izlenimlerle Bandırma'dan ayrılacaklar. Ben de ilçem adına gururluyum, mutluyum."

Haber Ara