Dolar

32,4975

Euro

34,7991

Altın

2.486,87

Bist

9.559,24

Zekai Paşa'dan El Bab minberinde tüyleri diken diken eden mesajı

El Bab'da bayram namazının ardından minbere çıkarak askerlerimize seslenen Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı'nın ifadelerine ulaşıldı. Zekai Paşa, 'Bu orduya hiç kimsenin boyun eğdirmeyeceğini bir kez daha dünyaya haykırdık' sözleriyle tüyleri diken diken eden bir çağrıda bulunmuş...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-27 13:22:58

Zekai Paşa'dan El Bab minberinde tüyleri diken diken eden mesajı

Fırat Kalkanı Harekatı'nı yürüten askerlerimizin Suriye'nin El Bab ilçesinde bayram namazını Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'yla birlikle kıldığı anlara ait kareler gündeme gelmişti.

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu karelerin hikayesini anlattı. Ağar, Zekai Paşa'nın minberdeki konuşmasına ait ifadeleri de belirtti.

"Boyun eğdirmeyeceklerini haykırdık"

Aksakallı'nın ifadelerinin merak edilmesi üzerine bölgeden edindiği bilgileri paylaşan Ağar, Paşa'nın sözlerini şu şekilde iletti:

"Bütün dünyanın karşımıza dikildiği Bab'da 'şehadete ulaşan kardeşlerimizle birlikte' büyük destanlar yaratarak, bu millete, bu orduya hiç kimsenin boyun eğdirmeyeceğini bir kez daha dünyaya haykırdık.

Sorumluluğumuz güvenli yaşam sağlamak

Bundan sonrada tarihi ve vicdani en büyük sorumluluğumuz bu topraklarda yaşayan Kürt, Türkmen, Arap bütün insanlara adaletin, merhametin olduğu güven içinde bir yaşam sağlamaktır.

Sizlerin onurla şerefle verdiğiniz bu mücadele ile Türkiye cumhuriyeti devleti mazlum ve mağdur milletlerin umut ışığı olmaya devam edecektir. Alacağımız en büyük şan şeref ve rütbe şehadettir."

Haber Ara