Dolar

32,3660

Euro

34,9990

Altın

2.324,23

Bist

9.079,97

Yurtta hava durumu

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre yurdun büyük bir bölümünde yağış beklenmiyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-25 10:30:11

Yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemiz batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, İzmir ve Çanakkale çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir çevreleri, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Bu sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17

İstanbul: Parçalı, zamanla çok bulutlu 20

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu (Öğle saatlerinde kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren il genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 19

Adana: Az bulutlu ve açık 24

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 24

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 20

Erzurum: Az bulutlu ve açık 11

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 18

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara