Dolar

32,5030

Euro

34,8183

Altın

2.475,25

Bist

9.530,47

Yurtta asayiş

Yurtta asayiş

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-28 16:49:20

Yurtta asayiş
İzmir'in Urla ilçesinde 16 yaşındaki gencin, aşırı dozda uyuşturucu kullandığı için hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Urla Demokrasi Parkı'nda hareketsiz yatan kişiyi gören çevredekiler, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede S.C.E. olduğu belirlenen kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğu öğrenilen S.C.E'nin, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.

Gencin cesedi, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

- Trabzon'da uyuşturucu operasyonu

TRABZON (AA) - Trabzon'un Akçaabat ilçesinde düzenlenen operasyonda 5 kilogram esrar ile 3 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Dörtyol Mahallesi'nde arama yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, aramada 5 kilo 3 gram esrar ile 3 kök Hint keneviri ele geçirildiği, gözaltına alınan şüphelinin mahkemeye sevk edildiği kaydedildi.

- Isparta'da 12 suçtan aranan zanlı yakalandı

ISPARTA (AA) - Isparta'da 12 suçtan 8 aydır aranan şüpheli yakalandı.

Isparta Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aralarında silahla tehdit, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, görevi yaptırmamak için direnme, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve mala zarar vermenin de aralarında bulunduğu 12 suçtan 8 aydır aranan O.B'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bir süre devam eden araştırmanın ardından şüphelinin Gelendost ilçesinde bulunduğunu belirleyen ekipler, O.B'yi eğlence merkezinde yakaladı.

Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Ara