Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

Yüreğir'in Çotlu Mahallesi'nde tüm sokakla asfaltlanıyor

Yüreğir Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi'nin ardından Çotlu Mahallesi'nde de tüm sokakları asfaltlıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-24 14:48:12

Yüreğir'in Çotlu Mahallesi'nde tüm sokakla asfaltlanıyor
Yüreğir Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi'nin ardından Çotlu Mahallesi'nde de tüm sokakları asfaltlıyor.

Yüreğir'de yolu olmayan mahalle ve köy kalmaması için çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Yenidoğan Mahallesi'nde çalışmalarını tamamlayan ekipler, Çotlu Mahallesi'nde tüm sokakları asfaltlıyor. Çotlu Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi'ne ait bağlantı yollarının bir kısmı da sathi kaplama yol çalışmasına dahil edildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçenin çehresini değiştirecek kentsel gelişim ve dönüşüm projelerini başarıyla yürüttüklerini söyledi. Yüreğir'i geleceğe taşımak için çok önemli adımlar attıklarını belirten Çelikcan, alt yapı ve yol çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini kaydetti. Göreve başladığı 2009 yılından bu yana 510 bin ton sıcak asfalt, 600 bin metre kare kilitli parke ve 1 milyon 300 bin metre kare sathi kaplama çalışması yapıldığını vurgulayan Başkan Çelikcan, Yüreğir'de yol sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti. Çotlu Mahallesi'nde yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Çelikcan "İlçemizde yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Ekiplerimiz Yenidoğan Mahallesi'ndeki çalışmalarının ardından Çotlu mahallemizde tüm sokakları asfaltlıyor. Bu arada diğer kurumlarla koordineli çalışırsak daha verimli hizmet üretiriz. Biz bu yolları yaptıktan sonra bir başka kurum ya da şirket gelip burada çalışma yapar, yapılan yolları kazarsa yapılan işin hiç bir anlamı kalmaz. Bu konuya özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Çotlu Mahallesi sakinleri Başkan Çelikcan'a hizmetleri için teşekkür etti.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara