Dolar

32,3291

Euro

35,0400

Altın

2.279,62

Bist

9.001,13

Yenikapı'da Ramazan konseri

Yenikapı'da Ramazan konseri

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-26 02:04:52

Yenikapı'da Ramazan konseri
İstanbul Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, Abdulbaki Kömür, Eşref Ziya Terzi, Taner Yüncüoğlu, Aykut Kuşkaya ve Mustafa Demirci Yenikapı Sahili'nde konser verdi.

Yenikapı Sahili'nde gerçekleşen konserin sunuculuğunu da yapan Abdulbaki Kömür, "Biz 80'li yıllarda birkaç dertli genç adam olarak geçmişte pek çok organizasyonda bir arada olduk. İnandığımız istikamet doğrultusunda müzik yaptık. Önemli olan niçin söylediğimiz ve ne söylediğimizdi. Bugün de bu imkanı bize sağladığı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş'ye ve Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Konseri, varlıklarını, canlarını ve kanlarını ülkeleri için feda eden şehitlere armağan eden Kömür, "Zaman ve Şehitlere Ağıt" isimli parçalarını seslendirdi.

Hakan Aykut'un yönettiği orkestrada, Taner Yüncüoğlu "Yağmur, Ya Muhammed Mustafa", Aykut Kuşkaya "Bir Güneş Doğuyor, İbrahim", Eşref Ziya Terzi "Kalksam ve Dirilsem, Ağlama Karanfil", Mustafa Demirci ise "Sultanım, Dün Gece" isimli eserleri icra etti.

Haber Ara