Dolar

32,3640

Euro

34,9709

Altın

2.325,78

Bist

9.079,97

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 10:09:41

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:
PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, yarın kendi sahalarında karşılaşacakları Alanyaspor müsabakasından 3 puan alarak ligdeki ilk galibiyetlerini elde etmek istediklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, uzun bir aradan sonra taraftarları önünde maça çıkacaklarını kaydetti.

Ligin ilk haftasında seyircisiz oynadıkları maçta 1461 Trabzon'a 1-0 yenildiklerini, ikinci haftada ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıklarını anımsatan Ravcı, Alanyaspor müsabakasında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade etti.

Alanyaspor'un iyi bir takım olduğunu belirten Ravcı, "Zor bir maç olacak. Biz de lige istediğimiz gibi başlamadık. İyi bir takımımız var. Taraftarımızın da desteğiyle maçı kazanacağımıza inanıyorum. Kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan alarak ligdeki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Sahada güzel bir futbolla bunu başaracağız" diye konuştu.

Taraftara da seslenen Ravcı, "Geçen sezondan kalma seyircisiz müsabaka oynama cezamız vardı. Ligdeki ilk maçımızda 1461 Trabzon maçını da seyircisiz oynamıştık. Cezamız bitti. Bu hafta kendi seyircimizin önüne çıkacağız. Tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımı desteklemelerini istiyoruz. İnşallah onların da desteğiyle 3 puanı alan taraf biz olacağız" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara