Dolar

32,5214

Euro

34,8985

Altın

2.422,30

Bist

9.722,09

Yeni bir televizyon kanalı kuruluyor

Çevre Konusunda tüm ayrıntıları göz önüne serecek bu yeni televizyon kanalında, interaktif uygulamalarla izleyicilerin doğrudan programlara katılmalarına da imkân tanınacak.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-15 22:55:13

Yeni bir televizyon kanalı kuruluyor

Çevre Konusunda tüm ayrıntıları göz önüne serecek bu yeni televizyon kanalında, interaktif uygulamalarla izleyicilerin doğrudan programlara katılmalarına da imkân tanınacak. Plana göre, ilk olarak internetten ulaşılabilecek olan televizyon çok kısa bir süre sonra tüm ülkede her ortama girecek.

Genel Yayın Yönetmeni Kader Sezgin Sivri, "Bu alandaki açığı fark ettik. Bir çevre sevdalısı olarak kısıtlı imkânlarla bu konuya el attık" diyor ve tüm halkımızın manevi fikri yardımını bekliyor. Hareket planlarında  "Çevre hepimizin malı, yaşatılmalıdır." Sözünü ilke edinmiş Çevre TV 'cilerin.

ÇEVRE TV,  hedef kitlesi olarak yediden yetmişe her yaş gurubuna hitap edecektir. Genele yayın yapacak ve tüm alım gücüne sahip kişileri kapsayacaktır.

ÇEVRE TV Genel Yayın Yönetmeni Kader Sezgin Sivri, amaçlarının; üretimden tüketime, endüstri, tarım, hizmet, sağlık, sanat, çocuk, engelliler, hayvanlar, yerel yönetimler, özel şirketler, Sivil toplum kuruluşları, vakıflar, kısacası bireysel ve kurumsal tüm unsurların uyguladıkları veya planladıkları çevreye, hayata, yaşama dair söyleyecek çok sözü olmasına rağmen kendilerini anlatacak mecra olması şeklindek açıkladı.

Televizyonumuzun işleyişini de şöyle aktaralım, hazırlanacak Projeleri özgün ve kaliteli prodüksiyonlar, güçlü kurgu ve senaryolarla izleyicilerle buluştuacağız. Halkı bilgilendirecek, eğitecek, öğretecek yapımlar olacak..

Çevre TV'yi daha iyi hafızalarınızda şekillendirmek için örnekleme yapacak olursak kendine özgü yayıncılık formatında, yerel yönetimler, özel şirketler, sivil toplum kuruluşları ve vakıfların projeleri ile geliştirilmiş, zengin içerik ve programlarla, AA, AP, BBC, VOA gibi uluslararası haber ajansları ile çevre haberleri ile ilgili proje ortaklığı yapacak olan ÇEVRE TV birbirinden değerli danışma kurulu ile ülkemizle dünyaya açılan milli televizyon kanalı olmayı amaçlamaktadır.

Haber Ara