Dolar

32,3692

Euro

34,9460

Altın

2.325,45

Bist

9.100,02

'Yazıcıoğlu'nun şehadetinin arkasında FETÖ var'

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mican, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin ardında FETÖ'nün olduğunu belirtti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-27 17:05:57

'Yazıcıoğlu'nun şehadetinin arkasında FETÖ var'

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican,BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün ardında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) olduğunu öne sürdü.

Mican, düzenlediği basın toplantısında, Yazıcıoğlu'nun 28 Şubat'ta "Namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam" dediğini hatırlatarak, "15 Temmuz darbe girişimi gecesi biz de aynı şekilde arkadaşlarımıza uçağını, topunu, tüfeğini milletine çevirmiş askere selam durmayacağımızı söyledik. Teşkilatlarımıza 'Herkes bayrağını alsın sokağa çıksın' talimatını verdik." dedi.

Darbe girişiminin ardından FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilmesi ile vatan hainlerine idam cezası getirilmesi için imza kampanyası başlattıklarını belirten Mican, 20 milyon imzaya ulaştıklarını kaydetti.

FETÖ'nün kendilerine bağlı ocaklarda yuvalanmaması için büyük çaba harcadıklarını ifade eden Mican, şunları söyledi:

"Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin ardında FETÖ'nün olduğu artık gün gibi aşikar. Allah onları kahru perişan eylesin. Birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ama tabii ki bunun hesabı sadece beddua etmekle olmaz. Yargı önünde de bunların hepsinin hesap vermesini istiyoruz."

Devletin başına şu parti, bu parti demeden sahip çıkmak zorunda olduklarına işaret eden Mican, "Alperenler olarak her daim geçmişten bugüne devletimizin, milletimizin yanında olduk. İnşallah bundan sonra da yanındayız." dedi.

Haber Ara