Dolar

32,4242

Euro

34,4456

Altın

2.489,00

Bist

9.679,80

Yaralı teröriste tepki

Yaralı teröriste tepki

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 12:08:36

Yaralı teröriste tepki
Erzincan'ın Kemah ilçesinde önceki gün yol kesen teröristlerin bir kadını öldürmesi üzerine güvenlik güçlerince başlatılan operasyonda yaralı ele geçirilen teröristin Erzincan'da tedavi edilmesine bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan teröristin buradan Erzurum'a sevk edileceğini duyan bir grup vatandaş, hastane önünde toplandı.

Polisin güvenlik önlemi aldığı hastane önüne gelen vatandaşlar, teröristin tedavi edilmesine tepki gösterdi.

Hastanenin arka kapısından çıkarılan terörist, ambulansla Erzurum'a götürülürken, Tercan ilçesinde vatandaşların toplandığı haberi üzerine ambulans Sivas'a yönlendirildi.

Erzurum Sivas Karayolu'ndaki Refahiye ilçesi yakınlarında toplanan bir grup vatandaş, burada da ambulansın geçişine engel olmak istedi. Polis ve jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı ilçede Erzincan-Sivas karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı. Bu arada ambulanstan indirilerek zırhlı araca bindirilen terörist, tedavi edilmek üzere Sivas'a götürüldü.

- Sivas'ta da gerginlik yaşandı

Teröristin Sivas'a geleceğini duyan bir grup ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servis önünde toplandı.

Bu sırada trafik kazası sonucu ambulansla hastaneye gelen bir yaralıyı terörist sanan grup tepki gösterince, polis ekiplerince durduruldu.

Sabahın erken saatlerine kadar acil servis önünde yaralı teröristi bekleyen grup daha sonra dağıldı.

Bu arada yaralı teröristin zırhlı bir araçla Sivas Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne getirildiği, burada bir müddet bekletildikten sonra ambulansla Ankara yönüne hareket ettiği öğrenildi.

Haber Ara