Dolar

32,5446

Euro

34,9065

Altın

2.426,46

Bist

9.684,49

Yapı Kredi'den bayrama özel kredi

Yapı Kredi'den bayrama özel kredi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-05 11:49:51

Yapı Kredi'den bayrama özel kredi
Yapı Kredi, müşterilerine ramazan bayramına özel yüzde 0,99 faiz ve 12 aya kadar vadelerle 3 bin liraya kadar kredi kullandırıyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, banka, ramazan bayramına özel Bireysel İhtiyaç Kredisi ile bayram harcamalarında tüketicilere yardımcı olacak. Bu özel krediden, 19 Temmuz'a kadar 3 bin TL ve 12 aya kadar olan vadelerde yüzde 0,99 faiz oranıyla yararlanılabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, tüketicilerin farklı nedenlerle bayram sürecinde masraflarının arttığını belirtti.

Ramazan bayramının aileleri ziyaretlerle birleştirdiğini vurgulayan Ülgen, şunları kaydetti:

"İhtiyaç duyan kişilere gıdadan giyime farklı alanlarda yapılan yardımlarda artış görülüyor. Öte yandan özellikle son yıllarda Ramazan Bayramı'nı aileleriyle tatile çıkarak değerlendirenlerin sayısında da artış söz konusu. Tüm bu faaliyetler nedeniyle tüketicilerin nakit ihtiyacında artış yaşanıyor. Bu dönemde uygun koşullarda sunduğumuz ihtiyaç kredileri, bayram harcamalarında tüketicilere yardımcı oluyor. Yapı Kredi olarak farklı ihtiyaçlara uygun ürün ve hizmet sunma hedefimiz doğrultusunda bu bayram da kredi kampanyamız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamalarına destek oluyoruz."

Verilen bilgilere göre, Yapı Kredi müşterileri, Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube'den kredi başvurularını yapabiliyor. Onaylı kredilerini şubeye gitmeden kullanabiliyor. Ayrıca, SMS ile, kredisimdi.com.tr'den veya Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca kredi başvurusu yaparak sonucunu anında öğrenebiliyor. SMS ile başvuru yapmak için "Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık net gelir" yazıp 4411'e mesaj atılması yeterli olacak.

Haber Ara